Dos mil persones omplen el pavelló de Son Ferragut a Palma a l’acte central de campanya del PSIB-PSOE amb Pedro Sánchez i Francina Armengol

El president del Govern d’Espanya ha demanat el vot perquè el 28 de maig “Francina Armengol torni a ser la presidenta del Govern de les Illes Balears, Catalina Cladera la presidenta del Consell de Mallorca i Jose Hila el batle de Palma”

El Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, juntament amb la Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, han omplert amb dos mil persones el pavelló municipal de Son Ferragut a Palma en el que ha estat l’acte principal de campanya del PSIB-PSOE. També, hi ha participat la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, i el Secretari General de l’Agrupació Socialista de Palma, batle de Palma i candidat a la reelecció, Jose Hila.

D’aquesta manera, Sánchez ha demanat el vot per a les eleccions del 28 de maig perquè “Francina Armengol torni a ser la presidenta del Govern de les Illes Balears, Catalina Cladera la presidenta del Consell de Mallorca i Jose Hila el batle de Palma”. Així, el socialista ha incidit que “anam a per totes el 28 de maig, sortim a guanyar perquè som gent de paraula i som bona gent compromesa amb la ciutadania d’Espanya, de les Illes Balears i de Mallorca”.

Sánchez ha ressaltat l’acord que es durà al Consell de Ministres, les pròximes setmanes, per a invertir 185 milions d’euros per a finançar el tramvia de Palma. Sobre aquest anunci, Sánchez ha subratllat que “des del Govern d’Espanya hem invertit més que mai en les Illes Balears i ho seguirem fent a pesar de pandèmies i de guerres, perquè en els pitjors moments hem estat al costat de tota la ciutadania d’aquest país”.

També, el president d’Espanya ha destacat la inversió en habitatge públic que s’ha fet els darrers anys. D’entre tots els projectes estatals, Sánchez ha incidit en el projecte de Son Busquets a Palma on es construiran 800 habitatges de protecció oficial”. “Hem aconseguit aprovar la primera Llei d’Habitatge Estatal de la democràcia i només amb això ja està justificada tota una legislatura”, ha dit.

Per la seva banda, Armengol ha agraït l’assistència de les dos mil persones que han omplert el pavelló municipal de Son Ferragut a Palma  i ha demanat el vot per “el 28 de maig sortir a guanyar perquè som el partit de les Illes Balears, el partit que millor representa cada una de les illes de la nostra comunitat autònoma, tenim els millors equips i les millors persones per a continuar el projecte de transformació que vàrem iniciar el 2015”.

A més a més, la socialista ha anunciat la desconvocatòria de la vaga del sector del metall. “Hem aconseguit que la vaga del metall es desconvoqui perquè hem arribat a un acord amb els treballadors  i amb els representats sindicals per tal d’apujar el salari als treballadors un 14% més”. Armengol ha posat en valor la feina feta durant el govern de progrés, ja que s’han millorat les condicions de feina de molts de sectors com els de l’hostaleria o les treballadores de residència privades de la gent gran.

“Si ham una pandèmia sanitària i amb aquests moments difícils hem aconseguit sortir amb més i millor ocupació, sent líders de creixement econòmic a Espanya, amb xifres de plena ocupació 18 mesos consecutius que no farem la pròxima legislatura”, i hi ha afegit que “es preveu apassionant, tenim molt de projectes per dur a terme, volem continuar garantint drets de ciutadania”. “El 28 de maig ens jugam el futur d’aquesta comunitat autònoma: avançar o tornar enrere”, ha dit la presidenta.

Per la seva part, Cladera ha expressat que “avui és un dia emocionant on hem reunit a les 50 persones que representaran al PSIB-PSOE a les eleccions del 28 de maig als diferents pobles de Mallorca”. “Són gent compromesa, valenta i amb molta il·lusió per fer feina de valent per la gent del seu municipi”, ha incidit i hi ha aprofitat per dir que “el projecte socialista tornarà a guanyar a Mallorca i només queden 10 dies perquè tota la ciutadania d’aquesta illa surti al carrer a votar com mai ho ha fet els darrers anys”.

Finalment, Hila ha exposat que “cap president del Govern ha invertit més a Palma que Pedro Sánchez aquesta legislatura”, i hi ha afegit que “la transformació de Palma ja està en marxa a Ciutat i mostra d’això és la reconversió del passeig marítim, la construcció de 800 habitatges a Son Busquets o la posada en marxa del tramvia de Palma amb 185 milions d’euros”.

Comments are closed