El PSIB-PSOE anuncia per a la pròxima legislatura “un pla de xoc per a resoldre els problemes de salut mental per als joves i adolescents de les Balears”

La Secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol ha fet aquest anunci acompanyada de Jose Hila, batle de Palma i candidat a la reelecció; Pepe Martínez, secretari general de Joventuts Socialistes de Palma i diferents entitats i associacions del Tercer Sector social

La Secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol ha anunciat per a la pròxima legislatura “un pla de xoc per a resoldre els problemes de salut mental per als joves i adolescents de les Balears”.

Amb aquest anunci ha recordat que “aquesta pandèmia ha accelerat algunes problemàtiques relacionades amb la salut mental i no podem permetre que els joves visquin pitjor que nosaltres o els nostres avantpassats i sofreixin una solitud no desitjada”.

En aquest sentit, Armengol, ha comentat que “els joves han de ser feliços i afrontar el futur amb perspectives” per això, aquest pla de xoc “mobilitzarà més recursos que mai per acabar amb aquesta xacra tan important”.

La presidenta del Govern, i candidata a la reelecció ha recordat que Balears “ha estat una de les primeres comunitats autònomes que ha posat en marxa l’Observatori del Suïcidi i la pròxima legislatura ampliat la xarxa comunitària amb el tercer social, amb escoles obertes al capvespre, amb dinamitzadors als barris i pobles on es puguin compartir espais d’oci”.

Finalment, Armengol ha recordat que “els reptes els assumim junts i els problemes els ressoldem junts perquè mai el Partit Socialista es posarà de perfil i si hi ha un sòl jove que vol acabar amb la seva vida, el Govern ha de reaccionar i posar-hi una solució”.

Per la seva banda, el batle de Palma i candidat a la reelecció, Jose Hila, ha afirmat que “Palma serà una ciutat cuidadora i curadora” i que aquesta “serà una de les nostres prioritats els propers quatre anys. Acompanyarem a la Gent Gran per detectar casos de solitud no desitjada i estarem al costat del jovent”, ha dit Hila.

Finalment ha dit que, d’aquesta manera “incrementarem el treball comunitari als barris, dinamitzarem l’oci i posarem en marxa la consulta jove”. A més, “la pròpia ciutat serà un espai de socialització, amb places, carrers i parcs com a punts de trobada”.

Finalment, Pepe Martínez, secretari general de Joventuts Socialistes de Palma ha dit que “hem de treballar i fer comunitat i xarxa perquè no ens podem permetre que la societat més connectada de la història es trobi sola i hem de fer que totes les persones tinguin dignitat passi el que passi, i per aquest motiu, el jovent, no pot quedar al marge de la problemàtica de la salut mental”.

Comments are closed