Pedro Sánchez anuncia la construcció de 532 habitatges públics protegits a Can Escandell (Eivissa) perquè “l’habitatge serà una causa nacional per a aquesta legislatura i la següent”

La presidenta Francina Armengol ha ressaltat que “el 28 de maig ens jugam continuar garantint drets i és per això que farem que les famílies amb dos fills i les monoparentals amb un fill tinguin els mateixos drets que les famílies nombroses”

El Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres a Eivissa la construcció de 532 habitatges públics protegits a Can Escandell, Eivissa, perquè, segons ha dit el socialista “l’habitatge serà una causa nacional per a aquesta legislatura i per la següent perquè vull continuar governant aquest país 4 anys més”.

Un anunci que ha fet el president del Govern d’Espanya durant l’acte principal de campanya dels Socialistes d’Eivissa on hi ha assistit la Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol; el Secretari General de l’FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell d’Eivissa, Josep Marí i el Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Eivissa, batle d’Eivissa i candidata a la reelecció, Rafa Ruiz.

D’aquesta manera, Sánchez ha ressaltat la feina de la presidenta Francina Armengol, ja que “la presidenta va defensar les Balears perquè s’aprovés el Règim Especial de les Illes Balears, un marc jurídic amb incentius fiscals per a diversificar l’economia  de les Illes Balears, incentivar les inversions i blindar el factor d’insularitat als pressuposts”.

Per la seva banda, Armengol ha exposat que “el 28 de maig sortim a guanyar les eleccions per a continuar transformat la vida de la gent i millorar la seva qualitat de vida”, i hi ha afegit que “aquest és el nostre objectiu i per poder-ho aconseguir necessitam que Josep Marí sigui el president del Consell d’Eivissa”. “Es tracta de continuar garantint -i ampliant- els drets bàsics de ciutadania com el dret a un habitatge”, ha dit la socialista.

“Balears serà la primera comunitat autònoma en aplicar la Llei d’Habitatge estatal perquè l’habitatge ha de ser un dret fonamental per a tothom, no ha de ser un bé d’especulació”, ha expressat Armengol durant l’acte de campanya a Eivissa. “Anunciï que la pròxima legislatura farem que les famílies amb dos fills i les famílies monoparentals amb un fill tinguin els mateixos drets que les famílies nombroses”, ha subratllat la socialista.

Per la seva part, el candidat socialista al Consell d’Eivissa, Josep Marí ‘Agustinet’, s’ha compromès a “gestionar l’illa d’Eivissa amb solvència per a millorar els seveis públics, l’educació, la sanitat, el transport públic, gestionar les places de residències, ja que res d’això s’ha fet durant els 4 anys de govern del Partit Popular”. “Vull fer-ho amb el Pedro Sánchez al Govern d’Espanya i amb Francina Armengol al Govern de les Illes Balears”, ha dit.

Finalment, el batle d’Eivissa i candidat a la reelecció, Rafa Ruiz, ha incidit que “l’habitatge és un eix clau per a Eivissa perquè la gent d’Eivissa mereix habitatge a un preu raonable i això només ho podem garantir els socialistes”. Ruiz s’ha mostrat agraït amb el president del Govern d’Espanya per aprovar el projecte de la construcció de les més de 530 habitatges públics a Can Escandell, a més de fer el primer parador de les Illes Balears a Eivissa amb una inversió de 24 milions d’euros.

Comments are closed