El Grup Parlamentari Socialista critica que PP i VOX vulguin anar “a una Espanya més fosca i antiga” al no voler penjar la bandera LGTBI al Parlament

Marc Pons: “El President del Parlament de VOX amb el suport dels membres de la Mesa del PP han decidit que no es penjarà la bandera LGTBI a la institució rompent amb una dinàmica d’acord unànime dels darrers anys i tornant així a un passat que no volem”

El portaveu adjunt del Grup Parlament Socialista, Marc Pons, ha denunciat avui que “PP i VOX vulguin anar a una Espanya més fosca i antiga al no voler penjar la bandera LGTBI al Parlament”.

El socialista ha criticat que “El president del Parlament de VOX amb el suport del Partit Popular han decidit que no es penjarà la bandera LGTBI rompent amb una dinàmica d’acord unànime dels darrers anys i tornant així a un passat que no volem”.

“Com a Grup Parlamentari Socialista pensam que és necessari penjar la bandera com a símbol de la diversitat de la façana de la institució per visualitzar els drets de tot el col·lectiu i la necessitat de continuar treballant per una igualtat real i per aquest motiu hem enregistrat un escrit dirigit a la Mesa perquè, amb el suport de tots els grups parlamentari això hagués estat possible”, ha afegit Pons.

Marc Pons portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista també ha reclamat al PP “una explicació per aquest canvi de postura i que digui els motius per rebutjar aquesta iniciativa i perquè ha pres una decisió diferent als anteriors anys”. Això, ha afegit Pons que “des de l’oposició ho volem denunciar perquè el PP, una vegada més, ha agafat una deriva ultraconservadora mai vista”.

Finalment, el socialista ha dit que “VOX marca les polítiques que ha de desenvolupar al PP i podem observar que la realitat no són les cadires, sinó les polítiques radicals que un partit obliga a un altre a aplicar volent acabar amb una societat tan diversa com és la de les Illes Balears”.

Comments are closed