El PSIB-PSOE es presenta a les eleccions del 23J com a “l’únic partit útil a Balears per continuar transformant la vida de la gent a millor”

Els socialistes han presentat les candidatures al Congrés i al Senat amb l’objectiu de guanyar les pròximes eleccions generals i ser la veu que representi a les Illes a les Corts Generals

El PSIB-PSOE ha presentat avui les candidatures socialistes per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, encapçalades per la número 1 al Congrés, Francina Armengol.

Acompanyada de la llista al Congrés i de les candidatures al Senat per Mallorca i Menorca, Armengol ha destacat que el PSIB-PSOE es presenta a les eleccions generals “amb moltíssima il·lusió i força per guanyar les eleccions i fer que segueixi governant el Partit Socialista”.

La candidata socialista ha situat el PSIB-PSOE com a “l’únic partit útil a les Illes Balears per seguir transformant la vida de la gent a millor i per tenir esperança de futur”. En aquest sentit, ha destacat que l’objectiu és garantir drets i llibertats, seguir creixent econòmicament, continuar repartint millor la riquesa, assegurar millor educació, sanitat i serveis socials i en definitiva, millor qualitat de vida.

Armengol ha considerat que el Partit Socialista arriba a les eleccions generals amb l’aval de “la feina ben feta, on des del Govern d’Espanya hem liderat moments complicats com la pandèmia o la guerra, aconseguint que en aquests moments Espanya estigui en millors condicions que qualsevol altre país europeu”.

Per això, els candidats i les candidates socialistes surten a fer una campanya electoral “amb moltíssima il·lusió, amb força i amb compromís per ser la veu que representi a les Illes Balears al Congrés i al Senat”, perquè, tal com ha explicat la candidata socialista, “nosaltres som gent compromesa amb aquesta terra, amb experiència de govern, sabent el que necessita cada una de les illes i reclamant tot allò que ens pertoca i que ens fa únics, com la insularitat, la identitat, cultura i llengua pròpia, tot allò que ens fa ser una societat plural i diversa”.

Finalment, Armengol s’ha mostrat disposada a convèncer a la ciutadania que el 23 de juliol participi, perquè “és una obligació”, de la mateixa manera que ha assegurat que “el Partit Socialista és l’únic que pot posar peu contra paret a les polítiques d’extrema dreta que podrien arribar a Espanya”.

La candidatura del PSIB-PSOE per les Illes Balears al Congrés està formada per Francina Armengol, Pepe Mercadal, Milena Herrera, Miquel Cabot, Raquel Guasch, Francisco Muñoz, Maria Pilar Carrasco i Andreu Alcover; i Carmen Corraliza, Óscar Pasqual i Azahara Peña com a suplents.

La candidatura socialista al Senat per Mallorca està formada per Pere Joan Pons com a número 1, amb Marta López i Pep Lluís Urraca com a suplents. Teresa Suárez és la candidata número 2, amb Rubén Castro i Carmen Palomino com a suplents.

La candidatura socialista al Senat per Menorca està formada per Miquel Mariano com a candidat, amb Bàrbara Torrent i Jose Carbonell com a suplents.

Finalment, a Eivissa i Formentera el PSIB-PSOE va en coalició amb Sumar i Ara Eivissa, amb Juanjo Ferrer com a candidat i Neus Massanet i Iván Torres com a suplents.

Comments are closed