El PSIB-PSOE acusa Prohens de “mentir per tapar un presumpte cas de corrupció molt greu que afecta el diputat i president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí”

Pilar Costa: “Prohens menteix obertament i ha de dir si està del costat de l’honestedat política i la transparència o del costat d’intentar tapar presumptes casos de corrupció”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista i de la Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa, Pilar Costa, ha acusat la presidenta del PP de les Illes Balears de mentir amb les seves declaracions per intentar tapar un presumpte cap de corrupció molt greu que afecta el president del Consell d’Eivissa i diputat del Grup Parlamentari Popular, Vicent Marí.

“Prohens menteix per intentar tapar un presumpte cas de corrupció molt greu, dient que és un muntatge de l’Oficina Anticorrupció de les Illes Balears”, ha apuntat Costa, qui també ha lamentat el “desprestigi” a què vol sotmetre les institucions de la Comunitat Autònoma el principal partit de l’oposició.

Així, la socialista ha explicat que Prohens menteix perquè no és l’Oficina Anticorrupció qui ha enviat la querella als Jutjats d’Instrucció, sinó la Fiscalia Anticorrupció. Respecte d’aquesta querella, Costa ha convidat a Prohens a dir “si està del costat de l’honestedat política i la transparència o si està del costat d’intentar tapar presumptes casos de corrupció”.

Finalment, la portaveu socialista també ha lamentat que Prohens “menteix obertament quan diu que Marí no tenia coneixement de què deia la denúncia o de quins fets se l’investigava”, ja que, ha recordat, l’Oficina Anticorrupció sempre en dona trasllat i coneixement a les persones afectades. “Aquesta és una altra de les mentides de Prohens”.

Deriva ultradretana del PP respecte de l’avortament

D’altra banda, la portaveu socialista també ha volgut mostrar la seva “perplexitat i preocupació” per la deriva del PP de cada vegada més cap a la dreta, amb un tema que consideren els socialistes que “estava superat”, com és el dret de les dones a poder interrompre voluntàriament l’embaràs.

A parer de Costa, és especialment preocupant que el Feijóo hagi reculat després de les “pressions que ha rebut tant dins el seu propi partit com de les faccions més ultres de la dreta d’aquest país”.

Comments are closed