El PSIB-PSOE valora positivament l’execució de les mesures de l’escut social del Govern de les Illes Balears, ja que aquesta setmana 100.000 aturats podran rebre fins a 600 €

Pilar Costa: “És una bona notícia que demostra que el Govern de Francina Armengol fa polítiques útils per a la ciutadania de les Illes i està al costat de la gent que més ho necessita”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha valorat positivament l’execució de les mesures de l’escut social del Govern de les Illes Balears, ja que “aquesta setmana 105.000 persones aturades i en situació de demandant d’ocupació podran rebre fins a 600 €”. Concretament, la socialista es refereix a una de les mesures de l’escut social de l’executiu autonòmic on els aturats cobraran 300 euros, en el cas que estiguin cobrant una altra prestació; i 600 euros, en el cas que estiguin cobrant un subsidi.

D’aquesta manera, Costa ha recordat que “aquesta mesura forma part de l’escut social del Govern de les Illes Balears que consta de 25 mesures per un valor de 200 milions d’euros que ja estan arribant a les famílies de les Illes Balears”. A més a més, cal recordar que la presidenta Francina Armengol ha signat, aquest dilluns, l’aval hipotecari del 20% amb diverses entitats per facilitar la compra d’un habitatge.

També, la socialista ha aprofitat per posar en valor el nou conveni d’hostaleria, ja que “apujarà el sou als treballadors i treballadores del sector un 8,5 %, una mesura que afectarà més de 160.000 persones a les Illes Balears”. Així mateix, Costa ha incidit que “és una bona notícia que demostra que el Govern de Francina Armengol fa polítiques útils per a la ciutadania de les Illes Balears i està al costat de la gent que més ho necessita”.

Finalment, pel que fa al Ple del Parlament, Costa ha avançat que “previsiblement convalidarem el decret llei que estableix mesures de bioseguretat per evitar l’entrada d’amfibis, concretament serps, a les Illes Balears”, i hi ha afegit que “és un problema que s’havia estès a Eivissa i a Formentera i que, també, està arribant a Mallorca”. “És necessari posar límit per la prevenció i lluita contra la serp i protegit les sargantanes de les illes afectades”, ha dit la socialista.

Comments are closed