Francina Armengol: “El PSIB-PSOE és l’únic partit que ha demostrat tenir un projecte de futur per a les Illes Balears governant amb rigor i fent política útil per a la gent”

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears ha fet costat al candidat a batle de Pollença, Martí March, en el seu acte de presentació, davant de més de 300 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha ressaltat que el Partit Socialista és “l’únic partit que ha demostrat, durant 8 anys, tenir un projecte sòlid de futur per a les Illes Balears governant amb rigor i fent política útil per a la gent”. Unes declaracions que ha fet Armengol a la presentació del candidat socialista a la batllia de Pollença, Martí March, al Claustre de Sant Domingo davant de més de 300 persones.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “aquests 8 anys hem governat per canviar les coses a millor, superant una pandèmia sanitària i liderant el creixement econòmic a Espanya”, i hi ha afegit que “hem demostrat que el Partit Socialista és el partit que millor serveix la ciutadania de les Illes Balears amb polítiques útils per a la gent com apujar el salari mínim, aprovar nous convenis d’hostaleria i de treballadores de residències privades o apujant les pensions”. A més a més, Armengol ha anunciat que en 15 dies sortirà a licitació el nou Centre de Salut de Pollença, “malgrat totes les dificultats que hem tingut”.

Així mateix, la socialista ha incidit que “Martí March és el millor candidat que Pollença podria tenir i estam segurs que serà el pròxim batle”. “Jo perd a una persona meravellosa al meu Govern, però ho guanya tot Pollença” ha dit Armengol que també ha aprofitat per ressaltar que “hem transformat Balears a millor aquests 8 anys, però si hi ha un moment que val la pena recordar és la primera reunió de la comunitat educativa al Consolat l’any 2015, on vàrem tornar la pau social a les aules i això va ser gràcies a Martí March”.

També, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha exposat que “no hi ha cap altra alternativa per ser el pròxim batle de Pollença que no sigui Martí March, sabem que ell és una persona que ho donarà tot per la gent de Pollença i que farà avançar Pollença”. Cladera ha recordat que “els socialistes som garantia de futur, som garantia de protecció i ho hem demostrat amb moltes de les nostres polítiques com la pujada de les pensions, el conveni d’hostaleria o els grans acords en sanitat i educació”, ha dit la socialista.

Per la seva banda, el candidat socialista a batle de Pollença, Martí March, ha explicat el seu projecte per al municipi de Pollença davant de les més de 300 persones que han assistit al Claustre de Sant Domingo. “Jo vull començar una etapa nova a l’Ajuntament de Pollença, des d’una majoria de progrés, vull canviar tot el que no funciona a l’Ajuntament i posar en marxa nous projectes capdavanters per a la ciutadania de Pollença”.

Finalment, March ha incidit que “em preocupen moltes coses com les poques opcions que tenen els nostres joves i adolescents per fer vida a Pollença, em preocupa l’habitatge, em preocupa la nostra cultura, la nostra tradició i em preocupa la deixadesa que té alguns aspectes de Pollença i que a partir del 28 de maig nosaltres canviarem”.

Comments are closed