El PSIB-PSOE anuncia la compra d’hotels obsolets “per reconvertir-los en habitatge protegit, començant per s’Arenal de Llucmajor”

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció ha fet aquest anunci a S’Arenal de Llucmajor acompanyada del secretari general de CCOO a Balears, José Luis Garcia i Jose Garcia Relucio, secretari de la Federació de Serveis d’UGT a Balears

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol ha anunciat que la pròxima legislatura que el Govern de les Illes Balears comprarà hotels obsolets “per reconvertir-los en habitatge protegit, començant per s’Arenal de Llucmajor”.

Aquest anunci l’ha fet a S’Arenal de Llucmajor acompanyada de Iago Negueruela, conseller de Treball del Govern i candidat socialista al Parlament, Jose Garcia Relucio, secretari de la Federació de Serveis de la UGT i José Luis García, secretari general de CCOO a Balears i Jaume Oliver, candidat socialista a la batlia de Llucmajor on Armengol ha anunciat que “S’Arenal de Llucmajor serà la primera zona on comprarem aquests indrets i els dignificarem”.

Francina Armengol, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, ha explicat que “amb els fons europeus, els recursos propis del Govern i mitjançant la nova empresa pública de gestió del sòl serem capaços d’aconseguir aquests espais i convertir-los en espais dignes per als treballadors i treballadores d’aquestes illes”.

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció també ha recordat que “en aquests darrers 8 anys, el Govern ha participat en la millora de tots els convenis col·lectius i hem fet possible l’increment dels salaris i les millores en les condicions de salut laboral, amb especial atenció a les dones, que sofreixen més malalties professionals”. A més, ha afegit Armengol, que “a Balears hi ha 132.000 persones més fent feina des de l’arribada del govern progressita al 2015”.

Per altre banda, José Luis Garcia, secretari general de CCOO-Balears ha destacat que “aquesta és una bona mesura que els sindicats majoritaris donarem suport perquè és valenta i és fonamental la transformació d’aquesta zona per garantir habitatge als nostres treballadors i treballadores”.

José García Relucio, secretari de la Federació de Serveis d’UGT ha destacat que “és molt necessària la transformació de la zona perquè hi ha establiments que no donen qualitat en el seu servei ni als treballadors i això no ho podem permetre”. A més, García, ha afegit que “la reconversió en habitatge digne serà clau per a millorar la qualitat de vida dels treballadors i treballadores de la zona”.

Finalment, Jaume Oliver, candidat socialista a la batlia de Llucmajor, ha dit que “la inacció d’aquests darrers 4 anys del Govern del PP a l’Ajuntament de Llucmajor ha fet que la zona es degradi més i aquesta situació s’ha de revertir a partir del 28 de maig”.

Comments are closed