Francina Armengol: “Jose Hila és la persona que ha fet possible la transformació de Palma a millor i que, a partir del 28 de maig, continuarà sent el batle de Palma”

Hila, ha presentat la candidatura socialista per a l’Ajuntament de Palma on ha ressaltat que “no tenc cap dubte de què guanyarem les eleccions perquè hem demostrat capacitat i gestió i tenim un projecte de futur per continuar transformant la ciutat”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha exposat que “avui hem conegut als homes i dones que governaran Palma a partir del 28 de maig, que surten amb força i amb il·lusió”, i hi ha afegit que “Jose Hila és la persona que ha fet possible la transformació de Palma a millor i que, a partir del 28 de maig, continuarà sent el batle de Palma”.

D’aquesta manera, Armengol ha explicat que “sortim a guanyar les eleccions, anam a ser la primera força d’aquesta comunitat autònoma com ja ho vàrem ser el 2019, perquè som l’únic partit que està preparat per governar, que té un projecte per Balears, Mallorca i Palma i que vol governar per tothom, com hem demostrat els darrers 8 anys”.  “Som gent seriosa, de fiar i compromesos amb la gent d’aquesta terra”, ha dit la socialista.

També, Armengol ha posat en valor l’acord signat aquest dissabte on els treballadors i treballadores del sector del comerç veuran el seu sou augmentat un 11,1% en 3 anys “hem aconseguit apujar els salaris de tots els convenis col·lectius que hem negociat perquè nosaltres ens implicam i negociam amb les empreses i els sindicats, no ens posam de perfil”.

Per la seva part, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha ressaltat que “queden 22 dies per revalidar el govern a l’Ajuntament de Palma amb Jose Hila al capdavant, al Govern de les Illes Balears amb Francina Armengol i amb el meu equip al Consell de Mallorca”.

“Tenim un projecte clar, d’estar al costat de la gent, i volem treballar per cuidar a la ciutadania en totes les seves etapes de la vida des de la joventut fins a la vellesa”, ha subratllat la socialista qui ha aprofitat per dir que “els i les socialistes tenim un projecte de futur i podem estar orgullosos de la feina que ha fet Jose Hila perquè ha estat al costat de la gent, als barris i estic convençuda que el 28 de maig Palma serà de color vermell”.

El Secretari General dels Socialistes de Palma i candidat a revalidar la batlia, Jose Hila, ha presentat avui els membres que conformen la candidatura a l’Ajuntament de Palma. “Tinc una gran candidatura, un equip que m’ajudarà a revalidar la batlia”, i hi ha agefit que “un equip preparat i amb experiència en la gestió per a començar a governar des del primer dia”, ha afirmat Hila.

El socialista ha posat en valor que “la candidatura uneix experiència i renovació, amb cares noves que sumen talent i solvència per a impulsar la transformació de Palma i joves perquè ens ajudin a continuar avançant”. “Sortim a guanyar, som la força més votada de la ciutat i continuarem sent-ho”, segons Hila.

El candidat a la reelecció ha desglossat els eixos centrals del seu projecte per a Palma, que es basen en “la sostenibilitat, la ciutat cuidadora i la transformació”. Hila ha explicat que “Palma serà una ciutat cuidadora que es preocupa del benestar de la ciutadania, tant físic com mental; una ciutat d’oportunitats, amb més gent que mai treballant; que mira al futur i que afronta reptes”. “El principal repte: l’habitatge, ha de ser sí o sí el cinquè pilar de l’estat del benestar i això només s’aconseguirà amb un govern socialista”, ha dit.

Per a acabar, el Secretari General dels Socialistes de Palma ha posat en valor el treball que durà a terme cadascun dels membres de la candidatura, una candidatura que té un clar objectiu: “Palma és i serà una ciutat moderna, diversa, plural que es preocupa de les persones, que continuarà avançant i transformant-se.” “Guanyem el futur, i fem-lo junts i juntes”, ha conclòs.

Comments are closed