Francina Armengol: “Jaume Oliver serà el pròxim batle de Llucmajor perquè com a presidenta necessit un batle que s’impliqui i que faci feina per millorar la vida de la gent”

La Secretària General del PSIB-PSOE i la Secretària General de l’FSM han acompanyat al candidat socialista a l’Ajuntament de Llucmajor, Jaume Oliver, durant la presentació de la candidatura socialista on han assistit 400 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha ressaltat que “Jaume Oliver serà el pròxim batle de Llucmajor perquè com a presidenta necessit un batle que s’impliqui i que faci feina per millorar la vida de la gent de Llucmajor, de s’Arenal i de les urbanitzacions”. Unes declaracions que ha fet la socialista durant l’acte de presentació de la candidatura del PSIB-PSOE a Llucmajor davant de 400 persones.

D’aquesta manera, Armengol ha incidit que “nosaltres volem governar per millorar la qualitat de vida de la gent perquè volem que la gent visqui millor i això és el que volem garantir els socialistes de Balears, els de Mallorca i els de Llucmajor”. “Jaume Oliver serà el pròxim batle de Llucmajor perquè els i les socialistes sortim a guanyar, sortim a guanyar a Balears, a Mallorca i a Llucmajor”, ha dit la socialista.

També, Armengol ha expressat que “necessit un batle a Llucmajor que entengui que és de vital importància fer habitatge públic, que entengui que l’Ajuntament ha de cedir solars per construir HPO”, i hi ha afegit que “en 4 anys de govern de la dreta i extrema dreta a Llucmajor no ens han cedit cap solar per fer habitatge públic i això sé que canviarà a partir del 28 de maig gràcies a Jaume Oliver”.

Per la seva part, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha exposat que “Llucmajor té equip, un equip preparat perquè Llucmajor necessita un canvi i aquest canvi vendrà de la mà de Jaume Oliver el 28 de maig”. “Em compromet com a presidenta del Consell a arreglar la carretera d’Algaida a Llucmajor i sé que amb Jaume Oliver rebré tot el suport necessari de l’Ajuntament per fer-ho possible”, ha dit Cladera.

Finalment, el candidat socialista a l’Ajuntament de Llucmajor, Jaume Oliver, ha agraït a les 400 persones que han assistit a l’acte de presentació de candidatura i a les persones que conformem el seu equip “per sumar-se a un projecte d’il·lusió per canviar i transfromar Llucamjor, s’Arenal i les urbanitzacions”. Oliver ha explicat les línies generals del seu programa electoral on destaca la gratuïtat del menjador i l’escola matinera, la construcció de nou habitatge públic i els nous centres de salut o la residència per a la gent gran. “Sortim a guanyar amb el cor i el cap per a millorar la vida de la gent”, ha conclòs.

Comments are closed