El PSIB-PSOE començarà la campanya electoral “amb força i il·lusió” i convençuts de què “tenim la major representació territorial amb unes candidatures que surten a guanyar”

Els i les socialistes han mobilitzat la darrera setmana més de 3.500 persones als diferents actes que s’han convocat a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera on ha assistit la presidenta Armengol i candidata del PSIB-PSOE a revalidar la presidència del Govern

El Partit Socialista de les Illes Balears ha presentat aquest dilluns les línies generals de la campanya electoral que, segons ha explicat el Secretari d’Organització i coordinador del Comitè Electoral, Cosme Bonet, i el número dos de la candidatura al Parlament per Mallorca, Iago Negueruela, “començarà amb força i il·lusió”. També, els socialistes han assegurat que “tenim la major representació territorial amb unes candidatures que surten a guanyar el 28 de maig”.

D’aquesta manera, Bonet ha exposat que “els i les socialistes estam veient un ambient d’il·lusió i, mostra d’això, són les més de 3.500 persones que hem mobilitzat durant la darrera setmana als actes que hem organitzat des del Partit Socialista a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i en els quals ha assistit la presidenta Armengol”. “Només aquest cap de setmana hem reunit 1.000 persones i estam agraïts del suport que estam rebent per part de la ciutadania al nostre projecte de futur”, ha incidit Bonet.

Bonet ha subratllat que “només a Mallorca tenim organitzats més de 75 actes durant la campanya electoral on explicarem el nostre contracte social amb la ciutadania de les Illes Balears per als pròxims anys”. També el socialista ha recordat que la resta d’illes, Menorca, Formentera i Eivissa, realitzaran actes amb la mateixa dinàmica. Així, Bonet ha anunciat que “el 17 de maig ens acompanyarà el Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez”.

Per la seva part, el número 2 de la candidatura al Parlament de les Illes Balears per Mallorca, Iago Negueruela, ha assegurat que “la campanya està penada per a tornar a guanyar les eleccions el 28 de maig perquè estam convençuts que la gent tornarà a confiar en el Partit Socialista perquè som el partit que millor representa la societat de les Illes Balears”.

Així, Negueruela ha explicat les línies generals del programa electoral destacant com a mesura principal “millorar la qualitat de la vida de la gent des de tots els àmbits”. “Volem continuar garantint als treballadors i treballadores de Balears millors salaris i millors condicions de feina, volem cuidar del nostre territori, cuidar de la nostra gent”, ha dit.

Finalment, Negueruela ha exposat que “la pròxima legislatura serà la legislatura per garantir l’habitatge a la ciutadania de les Illes Balears, fer front al repte de la salut mental i ampliar drets i llibertats”, i hi ha afegit que “sortim amb el cap ben alt perquè allò que deim ho feim”, ha conclòs.

Comments are closed