El PSIB-PSOE anuncia una estratègia per l’adaptació climàtica de tots els centres educatius públics de les Illes Balears la pròxima legislatura

Francina Armengol: “Per al Partit Socialista l’únic ascensor social vàlid és el que ve de la mà de la inversió en educació i formació”

La secretària general del PSIB-PSOE, candidata a la reelecció i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat que “la pròxima legislatura el PSIB-PSOE desenvoluparà una estratègia per adaptar climàticament tots els centres educatius públics de les Illes Balears”. Concretament, Armengol ha explicat que a Balears “aquests 8 anys de govern progressista hem vist com la priorització en l’educació pública ha estat absoluta i hem invertit més de 1.000M€”.

Per a la socialista “millorar les infraestructures i afegir ombres, canviar les finestres o invertir en la millora tèrmica dels centres és fonamental per a lluitar contra el canvi climàtic i els socialistes som els únics que ho poden fer possible”.

La secretària general del PSIB-PSOE, candidata a la reelecció i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol ha afegit que “la llei d’educació ha estat una fita assolida i ens marca que el 5% del PIB s’ha de destinar en inversió i hem demostrat que això és possible i durant els pròxims 4 anys ho seguirem fent realitat”.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat, per concloure, que “per al Partit Socialista l’únic ascensor social vàlid és el que ve de la mà de la mà en inversió en educació i formació i l’únic partit que ho pot garantir és el PSIB-PSOE”.

Per la seva part, Jose Hila, batle de Palma, secretari general dels Socialistes de Palma, i candidat a la reelecció ha expressat que “els socialistes feim el que deim i educació hem invertit més que mai en les escoles municipals de la ciutat perquè hem pintat escoles, construït carrils bicis i hem construït fonts”.

Finalment, Hila, ha dit que “en els pròxims 4 anys continuarem invertint tant a l’interior com a l’exterior de les escoles perquè seguirem cuidant els espais, pacificant el trànsit i millorant els centres amb l’ús d’energies renovables”.

Comments are closed