Francina Armengol: “El 28 de maig hem de fer possible que Paquita Campins sigui la primera dona batlessa de Lloseta”

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol,  i la Secretària General de l’FSM, Catalina Cladera,  han acompanyat Paquita Campins durant la presentació de la candidatura socialista per Lloseta on han assistit 600 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera han acompanyat la candidata socialista per Llosera Paquita Campins durant la presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament llosetí on han assistit prop de 600 persones.

Tant Armengol com Cladera han ressaltat que “el 28 de maig hem de fer possible que Paquita Campins sigui la primera dona batlessa de Lloseta”. Armengol ha expressat que “l’heu de donar suport a Paquita perquè és una dona meravellosa, una dona que estima Lloseta més que ningú i una dona que té un equip preparat per deixar-se la pell per tots els llosetins i llosetines”.

La socialista ha exposat que “estam fent una campanya de color, d’alegria i en positiu pe demanar a la gent que torni a confiar en el projecte socialista perquè volem seguir governant per continuar transformant la vida de la gent a millor”. “Ho hem d’aconseguir al Govern de les Illes Balears fent-me, per tercera vegada, presidenta de les Illes Balears, ho hem d’aconseguir reeditant el govern del Consell de Mallorca amb Catalina Cladera i hem de fer que Paquita sigui batlessa”, ha dit Armengol.

Per la seva banda, Cladera ha explicat que “avui és un dia molt especial perquè presentam a les dones i homes que formen l’equip d’una dona valenta i compromesa amb el seu poble: Paquita Campins”. “Una candidatura jove, amb gent amb experiència, amb moltes ganes de fer que Lloseta sigui imparable”, ha subratllat Cladera. “Lloseta és un referent per a tots els socialistes i jo sempre dic que hem de pintar Mallorca de vermell”, i hi ha afegit “el 28 de maig no només tenyirem de vermell Lloseta, sinó que també Mallorca i les Illes Balears”.

Finalment, la candidata socialista a l’Ajuntament de Lloseta, Paquita Campins, ha agraït “la confiança” a l’actual batle de Lloseta, Txema Muñoz i ha expressat que “gràcies per comptar amb mi, gràcies per recolzar-me i gràcies per la feina ben feta que has fet aquests anys”. Campins ha dit que “tinc un equip magnífic que segur que ens farà guanyar les eleccions del 28 de maig al nostre poble”, ha conclòs.

Comments are closed