El PSIB-PSOE arrenca una campanya “amb propostes clares i amb el convenciment de millorar els resultats del 28 d’abril”

La secretària general dels socialistes, Francina Armengol, i els candidats al Congrés i al Senat ha participat en la tradicional penjada de cartells a la seu del partit a Palma

El PSIB-PSOE ha donat el sus a la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells als balcons de la seu de Palma amb “propostes clares i amb el convenciment  de millorar els resultats del 28 d’abril”, tal com ha exposat la secretària general dels Socialistes a les Illes Balears i presidenta del Govern, Francina Armengol.

Armengol ha insistit en la importància de la mobilització i la participació el 10 de novembre, dia en el qual la ciutadania haurà de triar “entre dues opcions clares: o Pedro Sánchez o Pablo Casado”, ha asseverat.

En aquest sentit, la socialista ha qualificat de “responsabilitat i obligació” acudir a votar per decidir “què volem per al present i el futur dels nostres joves i infants”.

La secretària general, a més, ha demanat “gran suport socialista” per aconseguir “un govern que doni estabilitat a Espanya”, però també que sigui capaç de donar continuïtat al full de ruta que tenim en marxa a les Illes Balears”. “Aquest govern només pot estar presidit per Pedro Sánchez”, ha posat de relleu Armengol.

Per la seva banda, el candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha apuntat que comença aquesta campanya amb “molts d’ànims, molta d’il·lusió i amb la perspectiva que tendrem molt bons resultats”.

No obstant això, Pons ha recordat que les urnes estan buides i que és precisament per això que els socialistes demanen una gran mobilització que permeti “continuar les polítiques progressistes dels darrers 15 mesos”.

“Som l’única força progressista que té un projecte sòlid, però també l’única que assumeix la responsabilitat per encarar les reformes” que necessitarà Espanya en els pròxims anys, ha asseverat Pons, alhora que ha demanat a la resta de forces poder “confrontar idees i programes”.

En aquest sentit, el candidat socialista ha apuntat alguns dels reptes als quals el Govern d’Espanya haurà de donar resposta i que afecten directament les Illes Balears, com la reforma del sistema de finançament, l’aprovació de la part fiscal del REB o una llei de canvi climàtic que reforci l’autonòmica.

Així mateix, Pons ha destacat la llei d’Eutanàsia com una de les primeres mesures que es puguin aprovar al Congrés dels Diputats.

A la penjada de cartells també han participat els candidats al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, “candidats compromesos i amb ganes de poder seguir fent feina al servei del nostre poble”, ha conclòs Armengol.

Comments are closed