El PSIB-PSOE assegura que front del retorn del passat del Partit Popular “hi ha Francina Armengol per a estona”

El Secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha incidit que “a les eleccions del 28 de maig tindrem dos models: retrocedir amb el Partit Popular o avançar amb Francina Armengol”

El Secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha assegurat aquest dimecres que “front del retorn del passat del Partit Popular hi ha Francina Armengol per a estona”, perquè, segons ha dit el socialista “el Partit Socialista és l’únic partit que té un projecte seriós i de futur per a les Illes Balears, un projecte de colors i d’il·lusió front del retorn del blanc i negre del Partit Popular”.

D’aquesta manera, Bonet ha incidit que “la campanya electoral del 28 de maig estarà marcada per dos models: retrocedir amb el Partit Popular o avançar amb Francina Armengol”. “El projecte del PP és un model de retorn al passat, que mira enrere, on veiem que la seva líder està ‘anunciant’ que vol tornar a la Llei Delgado, en matèria turística, o la Llei Wert, en matèria educativa”.

“El Govern de Francina Armengol ha destacat per impulsar polítiques de progrés, amb diàleg amb la ciutadania, amb els sindicats i els agents socials de Balears”, ha dit Bonet qui ha posat en valor, també, les polítiques en matèria turístiques pioneres com elevar els llits o la reducció de les càrregues de treball per a les cambreres de pis. “Les mesures que milloren la qualitat de vida dels treballadors i treballadores no són cap ‘tonteria’”, ha assegurat Bonet.

Finalment, Bonet ha valorat les darreres dades d’atur i ocupació que, segons ha exposat “la bona gestió dels darrers anys dels socialistes es reflecteix en les dades d’ocupació del darrer mes i els darrers mesos, perquè portam 17 mesos consecutius amb màxims històrics d’ocupació”. “No és casualitat que tinguem 110.000 persones més fent feina que el 2015 i tampoc ho és que Balears sigui la locomotora econòmica d’Espanya”, ha conclòs.

Comments are closed