Francina Armengol: “Mai havíem tingut tantes persones fent feina en un mes de març: 110.000 treballadors i treballadores més que el 2015”

Armengol ha acompanyat Xisco Duarte durant la seva presentació com a candidat a la batllia de Felanitx on ha ressaltat que “el 28 de maig ens hi jugam molt, avançar o retrocedir, per això, Felanitx necessita un canvi”

La Secretària General del PSIB-PSOE, candidata a la reelecció i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha expressat que “tenim el millor març de la història de les nostres Illes perquè mai havíem tingut tantes persones fent feina en un mes de març”. Concretament, Armengol ha explicat que a Balears hi ha “110.000 treballadors i treballadores més fent feina que en 2015, més gent que mai afiliada a la Seguretat Social i més gent fent feina durant més temps perquè hem aconseguit allargar la temporada turística”.

D’aquesta manera, Armengol ha exposat que “tenim la tranquil·litat d’haver fet les coses bé, perquè en els moments més complicats, vàrem estar al costat de la gent, amb més ajudes que mai i amb les empreses, amb més de 855 milions d’euros”, i hi ha afegit que “els socialistes sabem gestionar i per això som líders en creació d’ocupació a tota Espanya i podem dir que hem sortit d’una pandèmia sanitària sent líders en creixement econòmic”.

Unes declaracions que ha fet la socialista durant la presentació del Secretari General de l’Agrupació Socialista de Felanitx i candidat a la batllia de Felanitx, Xisco Duarte. “Vull continuar governant perquè vull continuar transformat les Illes Balears a millor i perquè vull crear una societat amb més qualitat de vida”, ha dit Armengol. “Però, necessitam que als ajuntaments hi hagi gent amb empenta, amb propostes i projecte i, ara mateix, l’Ajuntament de Felanitx està paralitzat”, ha subratllat la socialista que ha aprofitat per dir que “volem un Felanitx de tots els colors, lliure, feliç amb projecte i que tingui futur”.

Per la seva part, el Secretari General de l’Agrupació Socialista de Felanitx i candidat a la batllia de Felanitx, Xisco Duarte, ha exposat que “les eleccions del 28 de maig són clau i estam més forts que mai amb un equip preparat per governar i liderar un projecte de canvi i progressista a Felanitx”. A més a més, el socialista ha explicat que “som l’únic partit felanitxer que s’ha presentat a més convocatòries electorals i, també, l’únic partit d’esquerres que ha guanyat les eleccions a Felanitx amb Miquel Riera l’any 1995”.

Finalment, Duarte ha dit que “Felanitx mereix un govern municipal que representi a tots i a totes, que mantengui el diàleg constant amb les administracions supramunicipals”, i hi ha afegit que “Felanitx mereix un govern que faci feina i que no es barallin per cadires, un govern rigorós, però allò que és segur és que Felanitx no mereix tornar enrere, ni perdre el temps amb governs de drets perquè volem que el nostre municipi arribi lluny, perquè tenim projecte i tenim un futur per a Felanitx”, ha conclòs.

Comments are closed