El PSIB-PSOE celebra el rebuig del TC al recurs del PP contra la Llei de Camins i acusa els populars d’estar “al servei d’alguns particulars poderosos”

Sílvia Cano ha expressat la satisfacció dels socialistes per la validació del Tribunal Constitucional a una llei impulsada pel PSIB-PSOE al Consell de Mallorca

El PSIB-PSOE ha expressat la seva màxima satisfacció pel rebuig per part del Tribunal Constitucional del recurs del PP a la Llei de Camins Públics, “una llei impulsada pel Partit Socialista al Consell de Mallorca que durant la seva tramitació parlamentària es va estendre també a l’illa de Menorca”.

Així ho ha assegurat la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, qui ha celebrat la resolució judicial perquè “el Tribunal Constitucional empara el que sempre hem dit nosaltres, com és que els camins públics han de ser de tots”.

En aquest sentit, ha manifestat la seva sorpresa perquè “el PP, que tant defensa la legalitat, digui que, si governa, derogarà aquesta normativa, tot i ser una llei d’encaix constitucional”.

Per Cano, aquest anunci manifesta que el PP “no està al servei de l’interès general sinó d’alguns particulars poderosos”, però així i tot, “mantenim l’esperança perquè el PP sempre arriba tard, com ja va fer amb l’Impost del Turisme Sostenible, que ja no volen derogar”.

D’altra banda, la portaveu socialista també ha manifestat la satisfacció de la formació per l’acord entre el Govern d’Espanya i el Govern de les Illes Balears que tanca la porta a possibles recursos d’inconstitucionalitat davant la limitació del dièsel, “com ja ha passat amb altres lleis”. Un fet que “ens congratula perquè ens permetrà continuar desenvolupant lleis de referència nacional i internacional per combatre el canvi climàtic i apostar per la transició energètica”.

Comments are closed