La vicepresidenta del Govern d’Espanya i secretària d’Igualtat del PSOE, Carmen Calvo, visitarà Mallorca aquest diumenge

Serà en un acte a Calvià en el qual també participaran Francina Armengol, Pere Joan Pons, Cosme Bonet i Alfonso Rodríguez

El PSIB-PSOE continua desenvolupant la precampanya electoral per a les eleccions generals amb la il·lusió, la força i les ganes de tornar a guanyar-les, com ja van fer els passats 28 d’abril i 26 de maig.

El pròxim acte important que celebraran els socialistes serà aquest diumenge 27 d’octubre, a l’IES Bendinat de Calvià, on participarà la vicepresidenta del Govern d’Espanya i secretària d’Igualtat del PSOE, Carmen Calvo.

La socialista tornarà a mostrar d’aquesta manera el seu compromís i el del Partit Socialista amb les nostres illes, com ja va fer a les passades eleccions generals. Serà a partir de les 12 en una trobada en la qual també participarà la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, el candidat per Mallorca al Senat, Cosme Bonet, i el secretari general dels Socialistes de Calvià i batle del municipi, Alfonso Rodríguez.

D’aquesta manera, el PSIB-PSOE segueix la seva precampanya poble a poble, després d’haver-hi ajuntat a més de 150 militants i simpatitzants socialistes anit a Marratxí, d’haver pogut debatre sobre turisme amb la Ministra Reyes Maroto el passat divendres a Alcúdia, o d’haver celebrat distintes trobades a municipis com Andratx, Ses Salines, Calvià o Palma.

Comments are closed