El PSIB-PSOE fa una crida a combatre l’abstenció “per tornar a guanyar les eleccions i canviar la realitat per a les generacions futures”

Més de 150 persones han participat en el sopar comarcal celebrat a Marratxí amb els candidats al Congrés i el Senat i la secretària general dels Socialistes de les Illes Balears

El Partit Socialista de les Illes Balears continua amb il·lusió i ganes aquesta precampanya electoral, seguint amb els actes territorials i visitant els municipis de les illes. En aquesta ocasió, ha estat el torn de Marratxí, amb un sopar comarcal al qual hi han assistit més de 150 militants i simpatitzants.

Ha estat davant aquesta multitud que els candidats al Congrés dels Diputats i al Senat i la secretària general del PSIB-PSOE han demanat que el 10 de novembre ningú no quedi a casa, perquè “si tots i totes anam a votar, tornarem a guanyar les eleccions per poder canviar la realitat que no ens agrada per a les generacions futures”, ha exposat Armengol.

És per això que ha demanat als assistents que pensin quina Espanya volen deixar als seus fills i néts, “perquè moltes de les coses que necessitam no arribaran si no tenim un govern socialista”.

En particular, Armengol ha fet èmfasi en la necessitat de votar progressista en aquests comicis, perquè Sánchez pugui presidir un govern a Espanya “que lluiti contra la precarietat laboral, el canvi climàtic, la violència de gènere i les desigualtats”, i ha fet una crida a combatre l’abstenció.

Així mateix, la secretària general ha explicat que, com a “demòcrata convençuda i persona d’esquerres”, no tendrà cap dubte en anar a votar el 10 de novembre, “perquè consider que és un dret, però també una obligació, perquè no deix de pensar en tots aquells que lluitaren perquè avui puguem ser aquí”.

Per la seva banda, el candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha recordat que els socialistes “estam millor que mai i necessitam tornar a guanyar les eleccions per consolidar a Espanya les polítiques progressistes que ja estan en marxa a les Balears”, ha exposat el cap de llista al Congrés, Pere Joan Pons.

Pons s’ha referit també a la convalidació en el Parlament i el Congrés dels Diputats dels dos decrets amb mesures per als treballadors i petits i mitjanes empreses afectades per la fallida de Thomas Cook. “Coses com aquestes són les que hem aconseguit a les illes: pau social, creixement inclusiu i protecció per als més vulnerables”, ha destacat Pons.

El candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, també ha animat els participants que vagin a votar per traslladar a Espanya el projecte progressista que ja està en marxa a les Balears des de 2015. “Ara, les Balears ja no som conegudes per la corrupció i la paràlisi, característiques dels governs del PP, sinó per les polítiques a favor de la igualtat, de la recuperació de la memòria històrica i per lluitar contra el canvi climàtic”, ha asseverat Bonet.

En aquest sentit també s’ha expressat la candidata al Senat per Mallorca, Susanna Moll, qui ha insistit en el fet que tots els avenços viscuts a Espanya des de 1977 són “gràcies al Partit Socialista”. És per aquest motiu que ha demanat que el 10 novembre ningú no quedi a casa, recordant que “la peresa no és una opció”, i molt menys per a les dones.

L’acte l’ha presentat el secretari general dels Socialistes de Marratxí i batle del municipi, Miquel Cabot, qui ha apel·lat a la “responsabilitat dels socialistes” per escriure la història. “Ara ens toca a nosaltres”, ha conclòs, recordant que “la dreta només vol treure vots dels principals problemes d’Espanya, no vol solucions”.

Comments are closed