El PSIB-PSOE expressa el seu suport a unes mesures “eficaces, valentes i contundents” per pal·liar la fallida de Thomas Cook

El Grup Parlamentari Socialista ha destacat la rapidesa amb la qual s’han aportat solucions per als treballadors i treballadores afectats des del Govern i la implicació des del primer minut del Govern d’Espanya

El ple del Parlament ha validat per unanimitat el decret llei amb mesures per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook, amb els vots a favor del Grup Parlamentari Socialista, i que segons la diputada Pilar Sansó són mesures “eficaces, valentes i contundents aprovades amb celeritat i rapidesa”.

Sansó ha recordat que es tracta de dues línies de mesures, una dirigida als treballadors i treballadores afectades de forma directa, i una altra a les empreses que contractin de forma indefinida als treballadors afectats per la fallida.

Unes mesures que “s’han fet com sol fer aquest Govern, des del diàleg i l’acord amb els treballadors, els sindicats, els empresaris i les distintes institucions, perquè l’acord de tots i totes en un cas excepcional com aquest és fonamental”.

La diputada socialista ha lamentat que la fallida de Thomas Cook arribi en un context en el qual “Balears lidera el creixement econòmic a Espanya, amb un 14% de creixement acumulat els darrers 4 anys, amb una previsió de creixement del 2,1% per al pròxim any, i amb un augment també de la despesa per turista”.

Sansó ha destacat la implicació del Govern d’Espanya “des del primer minut” amb aquestes i altres mesures, “escoltant al sector i atenent les reivindicacions expressades des de Balears”. De fet, aquest mateix divendres la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, va ser a les illes per reunir-se amb treballadors i afectats i escoltar les seves necessitats de primera mà”.

Per tot plegat, Sansó ha celebrat que “davant situacions excepcionals, els socialistes adoptam mesures excepcionals per a treballadors i empreses, sense donar l’esquena als problemes com va fer el PP amb els casos de Monarch, Horizonia o Coca Cola, amb els quals els del sí al turisme no van fer res”.

Comments are closed