Pere Joan Pons: “El 10 de novembre decidim si volem que sigui president Pedro Sánchez o Pablo Casado, no hi ha més opcions”

Cosme Bonet: “L’exhumació del dictador Franco és un fet de normalitat democràtica a Espanya que demostra que els compromisos que adquireix el president Sánchez es compleixen”

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, i el candidat per Mallorca al Senat, Cosme Bonet, han mantingut una trobada de precampanya amb militants i simpatitzants socialistes de Bunyola, on han fet una crida a la mobilització per guanyar les eleccions generals del 10 de novembre i aconseguir un Govern d’Espanya, estable, fort i socialista.

Pons ha advertit que el pròxim 10 de novembre es perfilen clarament dues opcions, defensant que “no és el temps dels nous partits, sinó de decidir si volem que sigui president Pedro Sánchez o Pablo Casado, no hi ha més opcions”.

Per això, el candidat socialista ha insistit en què “si no ens mobilitzam, donam una oportunitat al PP i a les dretes per governar, amb la qual cosa no podrem consolidar les polítiques que impulsam des de fa 15 mesos a Espanya i des de fa 4 anys a Balears, per la qual cosa necessitam una màxima mobilització progressista”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el candidat per Mallorca al Senat, Cosme Bonet, qui ha recordat que “el 28 d’abril la ciutadania va votar un canvi progressista amb relació als 7 anys de retrocessos socials del PP, i dia 10 tenim els mateixos motius per insistir en aquest canvi”.

Un canvi progressista “iniciat amb la moció de censura que ha de continuar i consolidar-se amb una majoria parlamentària àmplia que faci possible complir amb tota l’agenda social compromesa per Pedro Sánchez”.

Bonet tampoc ha volgut passar per alt l’exhumació del dictador Franco, la qual ha qualificat de “fet de normalitat democràtica a Espanya que demostra que els compromisos que adquireix el president Sánchez es compleixen”.

En aquest sentit, ha recordat que ja el 2011 l’informe de la Comissió d’Experts deia que s’havia d’exhumar a Franco del Valle de los Caídos, durant 7 anys el PP no va fer res per complir la Llei de Memòria Històrica i ara, a la fi, “veim feta realitat aquesta exhumació”.

Comments are closed