El PSIB-PSOE celebra la investidura de Pedro Sánchez amb la qual “comença un nou temps per a un país que avança”

Cosme Bonet: “La reelecció del president permetrà que es vegi una alternativa al Govern de dreta i ultradreta que impulsa retrocessos en llibertats i serveis públics, com a Balears”.

Militants, simpatitzants i càrrecs orgànics i institucionals del PSIB-PSOE s’han atracat fins a la seu de la formació al carrer Miracle de Palma per seguir la votació que ha conclòs amb la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern d’Espanya, amb els vots a favor dels diputats socialistes per Balears, com són Francina Armengol, Pepe Mercadal i Milena Herrera.

El secretari d’Organització, Cosme Bonet, ha assegurat que “avui és un dia d’orgull i celebració perquè es torna a elegir a Pedro Sánchez per revalidar un govern de coalició progressista que seguirà fent avançar el nostre país”. En aquest sentit, el socialista ha destacat que el president surt reelegit amb un ampli suport del Congrés dels Diputats.

Per al dirigent socialista, “es fa realitat allò que van votar els ciutadans i les ciutadanes el passat 23 de juliol, com és que no volem un Govern de la dreta amb la ultradreta i que el país vol seguir avançant en drets i llibertats, en serveis públics, en millorar el salari mínim interprofessional, en garantir l’estat del benestar i la igualtat d’oportunitats”.

Bonet ha defensat també que avui “els socialistes recordam d’on venim, com és d’un partit que representa la resistència, la força, la lluita diària per aconseguir unes millors condicions de vida, perquè per aquest motiu va néixer el Partit Socialista fa 144 anys d’història”.

A més a més, el secretari d’Organització ha advertit que la reelecció de Pedro Sánchez “permetrà al país seguir avançant i que es vegi una alternativa al Govern de dreta i ultradreta que impulsa retrocessos en llibertats i serveis públics, com estam veient a les Balears”.

Finalment, Bonet ha reiterat que “comença un nou temps, per un país més fort, de progrés, que avança, i al qual les Illes Balears ens sumarem”.

Comments are closed