El PSIB-PSOE celebra l’elecció de Joe Biden com a 46è president d’EEUU i de Kamala Harris com a primera vicepresidenta del país

Alícia Homs: “amb Biden i Harris s’obre una nova etapa amb la qual es posa la primera pedra per revertir el període populista a occident i el final a curt i mitjà termini del Brexit, Le Pen, Salvini, Bolsonaro o Abascal entre d’altres”

El PSIB-PSOE vol expressar la seva satisfacció per l’elecció del demòcrata Joe Biden com a 46è president dels Estats Units d’Amèrica, així com també pel fet històric que Kamala Harris sigui la primera dona vicepresidenta del país.

L’eurodiputada socialista Alícia Homs ha considerat que “amb Biden i Harris s’obre una nova etapa amb la qual es posa la primera pedra per revertir el període populista a occident”.

Per a la socialista, la derrota de Trump “representa el final a curt i mitjà termini del Brexit, Le Pen, Salvini, Bolsonaro o Abascal entre d’altres”.

En aquest sentit, Homs ha valorat molt positivament que “la Unió Europea recupera el seu aliat principal, un aliat que representa els valors, els principis i les creences que donen lloc a les nostres democràcies liberals, conjuntament amb la Unió Europea”.

Per això, l’eurodiputada del PSIB-PSOE ha celebrat l’elecció del demòcrata “com a nou punt de referència per a la transformació d’occident fixat en la lluita contra el canvi climàtic i la transformació digital de les nostres societats”.

En aquest nou temps, liderat també per la primera vicepresidenta dels Estats Units, els socialistes esperen “que quedi enrere el discurs de l’odi, de la confrontació i dels extremismes per passar a una etapa de diàleg, d’acord, consens, unió i concòrdia en la qual la lluita contra la pandèmia, la reconstrucció social i econòmica i la recuperació de drets i llibertats sigui la prioritat de la principal potència mundial.

Uns objectius que comparteixen els Socialistes de les Illes Balears.

Comments are closed