El PSIB-PSOE considera l’Oficina Anticorrupció més necessària que mai davant l’ús privat del Llatzeret i l’aparcament de la consellera Vidal

Els socialistes demanen al PP que mantenguin aquest organisme

El PSIB-PSOE ha valorat positivament el cessament de la directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació Local del Consell de Menorca, Marta Febrer, per utilitzar les instal·lacions del Llatzeret de Maó per fer una festa privada d’aniversari de la seva filla. “No són actuacions tolerables perquè posa al servei particular instal·lacions destinades a l’interès general”, ha assegurat el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Marc Pons.

Per això, Pons ha instat el PP a mantenir l’Oficina Anticorrupció i que aquesta actuï davant el mal ús que fan els seus càrrecs d’instal·lacions públiques destinades a l’interès general, com és el cas de la festa privada al Llatzeret de Maó o l’aparcament de la consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat.

Cal recordar que, a més a més la consellera Vidal, abans de prendre possessió, es va reunir amb un fons voltor al qual després va afavorir amb les seves decisions polítiques i la setmana passada va protagonitzar una nova polèmica per precintar i fer ús propi d’una plaça d’aparcament i càrrega elèctrica de la flota pública.

Per al portaveu socialista, “no és possible que el PP vulgui desmantellar aquesta oficina quan ja veim en els primers 100 dies com comencen a posar exemples de mal ús del patrimoni de tots i totes i de corrupció”.

Comments are closed