El PSIB-PSOE considera que el fracàs de Feijóo demostra “que el PP es troba molt sol i només pot anar acompanyat de la ultradreta”

Els diputats del PSIB-PSOE al Congrés han votat en contra del candidat popular, igual que faran divendres, per després “obrir una nova etapa en la qual el Partit Socialista demostrarà que està preparat per assumir els reptes que té el país”

Les diputades i el diputat del PSIB-PSOE al Congrés han votat en contra de la investidura del candidat Alberto Núñez Feijóo, qui “ha demostrat que el PP es troba molt sol i només pot anar acompanyat de la ultradreta d’aquest país, a la qual cada dia s’assembla més”.

Així ho ha destacat la diputada socialista Milena Herrera, qui ha criticat les semblances del PP amb Vox tant en les formes com en el discurs del candidat popular.

D’aquesta manera, Herrera ha defensat que el model dels socialistes és completament oposat al defensat per Feijóo, destacant la comoditat que senten PP i Vox anant plegats, els quals parlen d’igualtat però “el primer que han fet allà on governen és deixar tirades a les dones, més de la meitat de la població”.

La diputada socialista també s’ha referit a la pluralitat de l’Estat, quan “el PP ha fet de la pluralitat i la diversitat del país una burla, quan Feijóo assegura que el Congrés s’ha convertit en un karaoke, sense respectar clarament la realitat lingüística de la nostra terra”.

Herrera també ha assegurat que “les receptes del PP no permetran millorar la vida d’una immensa majoria de la societat”, pel fet que “allà on governen retallen serveis públics com els menjadors infantils, la sanitat o l’educació”.

A més a més, la diputada socialista també ha criticat el negacionisme climàtic “abraçat ahir per Feijóo, sent gravíssim que el principal partit de l’oposició aculli en el seu ideari als que pensen que les polítiques contra el canvi climàtic són exagerades o extremes”.

Finalment, Herrera ha explicat com les diferents intervencions del candidat del PP “han estat trufades d’una falta de respecte cap a la majoria de les formacions polítiques i els seus líders, tornant a apel·lar al transfuguisme dins les files del PSOE”.

Tal com ha dit Herrera, “els i les socialistes no tenim res a veure amb aquestes formes i amb aquest fons, per la qual cosa avui hem votat no i divendres tornarem a votar no a Feijóo”.

A partir d’aquest dia, per a la socialista, “obrirem una nova etapa en la qual el Partit Socialista demostrarà que es troba preparat per assumir els principals reptes que té el país, per continuar millorant la vida de la gent i, en el nostre cas, també per continuar millorant els drets de la ciutadania de les illes”.

Comments are closed