El PSIB-PSOE constata que és l’únic partit capaç de garantir el futur de la ciutadania de Balears a través del blindatge dels drets amb una renovació de l’Estatut d’Autonomia

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista ha recordat que “sempre que ha governat la dreta s’han retallat drets i serveis públics; per això volem renovar l’Estatut per garantir que no torni a passar”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Silvia Cano, ha constatat que “el Partit Socialista és l’únic partit capaç de garantir el futur de la ciutadania de les Illes Balears, a través del blindatge dels drets, amb una renovació de l’Estatut d’Autonomia. Unes declaracions que ha fet després de l’acte institucional per commemorar els 40 anys de l’Estatut d’Autonomia a les Illes Balears.

D’aquesta manera, Cano ha recordat que “sempre que ha governat la dreta a aquesta comunitat autònoma s’han retallat drets i serveis públics”, i hi ha afegit que “els i les socialistes volem renovar l’Estatut d’Autonomia perquè cap dret ni llibertat es toquin”. “Quan hi va haver una crisi econòmica, la dreta va començar a retallar els serveis públics i el que volem és consagrar aquests drets: els serveis socials, la sanitat i l’educació perquè no es puguin retallar mai més”, ha exposat la socialista.

Finalment, Cano ha valorat positivament els 40 anys de l’Estatut d’Autonomia, ja que “va ser un període de consolidació de la nostra democràcia, de drets i de llibertats”. “En aquests moments, estam centrats en la confecció d’una proposta de reforma estatuària, des del màxim consens, per tal de blindar el que són els drets i les llibertats de la ciutadania de les Illes Balears”, ha expressat la portaveu adjunta del Grup Parlamentari.

Comments are closed