El PSIB-PSOE presenta la campanya pel 8M amb el lema ‘#JoDecidesc’ per empoderar les dones a decidir sobre tots els aspectes de la seva vida

La presidenta del Govern de les Illes Balears i Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha estat acompanyada per un grup de dones del partit que han posat davant d’una lona gegant amb la frase “Les dones ja no ploren, les dones decideixen”

El Partit Socialista de les Illes Balears ha presentat la campanya del proper 8 de març, amb motiu del Dia de la Dona, amb el lema ‘#JoDecidesc’ que té l’objectiu d’empoderar les dones a decidir sobre tots els aspectes de la seva vida. A l’acte hi ha participat la presidenta del Govern de les Illes Balears i Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, que ha estat acompanyada amb un grup de dones que han posat davant d’una lona gegant amb la frase “Les dones ja no ploren, les dones decideixen”.

D’aquesta manera, Armengol ha agraït la feina del Moviment Feminista durant tots els anys, ja que “ha fet possible un moviment pacifista més revolucionari”. També, la socialista ha exposat que “s’han canviat moltes coses, però encara queden moltes a reivindicar perquè les dones volem decidir, volem decidir sobre el nostre cos, la nostra maternitat, la nostra feina i la nostra vida”. “Aquest és el missatge que enviam una vegada més amb força i mostrant el nostre suport a totes les dones”, ha dit Armengol.

La líder socialista ha aprofitat per dir que “a les Illes Balears hem avançat molt els darrers anys i sobretot amb el Govern de Francesc Antich que va impulsar la Llei d’Igualtat, la Llei Cremallera i l’Institut Balear de la Dona i moltes polítiques feministes que amb l’actual Govern continuam impulsant perquè s’ha fet molt, però encara queda molt a fer”.

Armengol ha posat l’exemple de polítiques que beneficien a les dones com les pujades salarials, el recent aprovat conveni de treballadores de residències privades -amb un increment salarial del 40%-, l’escut social posat en marxa durant la pandèmia o el transport gratuït “són mesures que afecten majoritàriament a les dones”, ha explicat la socialista.

Finalment, la presidenta del Govern de les Illes Balears i Secretària General del Partit Socialista ha expressat que “el pròxim 8M donarem el nostre suport a tots els moviments feministes per seguir reivindicant allò que hem aconseguint, però també el que ens queda per aconseguir”. A l’acte també hi ha participat la Secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Silvia Cano, i la Secretària d’Igualtat de l’FSM, Nati Francés, entre d’altres dones socialistes d’àmbit institucional i orgànic.

Comments are closed