El PSIB-PSOE desmenteix la “política estrella” del Partit Popular sobre habitatge: “La Llei d’Habitatge ja permet la cessió de sòl públic perquè promotors construeixin habitatges que es puguin llogar a preu taxat”

La coordinadora d’Habitatge de la Conferència Política del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, ha demanat al PP que “deixi de mentir als ciutadans de Balears”, ja que “varen votar en contra del que ara proposen”

La coordinadora de l’eix d’Habitatge de la Conferència Política del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, ha desmentit la “política estrella” anunciada pel Partit Popular, en la qual proposen cedir sòl públic urbanitzable als promotors i constructors privats perquè construeixin habitatge a preu taxat. Així, Garrido ha demanat al Partit Popular que “deixin de mentir als ciutadans de les Illes Balears amb les seves propostes”.

D’aquesta manera, Garrido ha exposat que “el Govern de les Illes Balears fa 3 anys, des de març de 2020, que cedeix sòl perquè promotors puguin construir habitatges que, després, es puguin llogar a preu taxat”, i hi ha afegit que “és una proposta que va aprovar el Govern de les Illes Balears amb un compromís que es pogués construir habitatge per fer lloguer a preu taxat durant 50 anys”.

Pel que fa a la proposta “estrella” del Partit Popular, la socialista ha subratllat que “el PP, de nou, arriba tard proposant una mesura que actualment està en vigor a les Illes Balears i que, a més, el PP va votar en contra”. Per aquest motiu, Garrido ha demanat “rigor” perquè “ja està bé que el Partit Popular jugui amb els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears”, ha dit.

Finalment, Garrido ha recomanat al Partit popular que “en lloc de proposar mesures que es poden fer, comencin a donar suport al Govern de les Illes Balears en les seves polítiques d’habitatge”. La socialista ha recordat que l’actual Govern, liderat per la presidenta i Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, construirà 1.300 habitatges de protecció oficial aquesta legislatura.

Comments are closed