El PSIB-PSOE convida la societat de Balears a parlar dels problemes que afecten la joventut en un acte que se celebrarà aquest dijous a Palma amb motiu de la Conferència d’Europa

Alícia Homs: “Serà una oportunitat única a Espanya on es tractaran temes tan cabdals per la joventut en l’àmbit europeu, nacional i a les Illes Balears”

L’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs ha convidat a tota la societat de les Illes Balears a participar en un acte que se celebrarà aquest dijous al Palau de Congressos de Palma, “per parlar i reflexionar sobre els problemes que afecten la joventut en l’àmbit europeu, nacional i a les Illes Balears”.

Sobre aquesta jornada, Homs ha explicat que “es dividirà en diferents xerrades i en dos grans col·loquis on es tractaran temes com el treball de qualitat i accés a un habitatge assequible per la nostra joventut, o l’emergència climàtica i l’erradicació de la pobresa infantil i juvenil”.

“Tenir a casa nostra la família socialdemòcrata europea per parlar dels problemes que afecten la joventut és una gran oportunitat. És la família política europeista per excel·lència, aquella que no s’ha conformat mai i és la impulsora del Pla de Recuperació per a Europa, basat en una mutualització del deute solidària i que tant està aprofitant Balears”, ha afegit l’eurodiputada Alícia Homs.

Entre els participants es comptarà amb la presència i participació de Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern que participarà en la inauguració; Iratxe García, presidenta del Grup S&D en el Parlament Europeu; Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya i Víctor Camino, secretari general de Joventuts Socialistes d’Espanya.

El discurs de la cloenda serà a càrrec de José Manuel Albares, ministre d’Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació del Govern d’Espanya.

Comments are closed