L’eurodiputada Alícia Homs inaugura una oficina parlamentària a Palma per traslladar a Brussel·les les prioritats dels ciutadans balears

L’oficina s’ubica al número 30 del carrer de Sant Miquel de Palma i l’objectiu és que es converteixi en un dels principals instruments dels ciutadans a les Illes per fer sentir la seva veu a les institucions europees

L’eurodiputada socialista Alícia Homs ha inaugurat oficina parlamentària a Palma amb l’objectiu de seguir traslladant a Brussel·les les prioritats dels ciutadans balears. L’oficina, situada al carrer de Sant Miquel, 30, de Palma, es convertirà en un dels principals instruments dels ciutadans a les Illes per fer sentir la seva veu a les institucions europees. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de les 9 a les 15 hores i els capvespres per a cites prèviament concertades.

“Volem consolidar-nos com un instrument útil a Brussel·les al servei dels ciutadans, les organitzacions socials i els emprenedors de les Illes. La veu de les Balears s’ha de seguir escoltant a l’Europarlament”, ha assenyalat l’eurodiputada.

Homs, que també és membre de la Comissió de Treball i Afers Socials del Parlament Europeu, ja s’ha reunit avui mateix a la nova oficina amb Lorenzo Navarro i José Luís García, secretaris generals d’UGT i de Comissions Obreres a Balears, respectivament.

“Aquesta primera trobada amb els representants dels treballadors explica molt bé una de les nostres principals prioritats: hem de contribuir a millorar la nostra economia generant feina de qualitat”, diu Homs.

L’horabaixa, l’eurodiputada ha organitzat també una trobada d’escolta activa on ha participat una representació plural de les institucions i la societat balear, com el batle de Palma, José Hila, el conseller de Fons Europeus Universitat i Cultura, Miquel Company, el secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears i diputat autonòmic, Ares Fernández, i el president dels Joves Empresaris de Balears, com Gori Jaume.

“Volem escoltar tothom. I, sobretot, volem representar tothom. Hem de seguir insistint perquè la Unió Europea ens tengui en compte a l’hora de legislar els efectes que té la insularitat sobre la nostra societat i economia”, assenyala.

“Més de la meitat de les normes que ens afecten venen d’Europa. Balears ha de seguir estant present als principals debats que hi ha a les institucions europees i per això hem volgut obrir aquest nou canal directe de comunicació de Palma a Brussel·les”, conclou l’eurodiputada.

El seu equip ha obert una bústia electrònica (hola@aliciahoms.es) on els ciutadans i les organitzacions podran demanar cita i ha anunciat que impulsarà noves activitats i trobades les pròximes setmanes i mesos.

Comments are closed