El PSIB-PSOE ressalta que la Llei de Turisme canviarà el rumb del model turístic de Balears cap a un més sostenible, de més qualitat i amb millors condicions laborals

Pilar Costa: “Hi ha dos models contraposats: el que aposta per la sostenibilitat, i el del PP que s’autoexclou de qualsevol acord de present i de futur”  

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha ressaltat que la futura llei de Turisme canviarà el rumb del model turístic de Balears “cap a un més sostenible i de més qualitat i que millorarà les condicions laborals dels treballadors. “S’ha demostrat que hi ha dos models contraposats: el que aposta per la sostenibilitat, i el del PP que s’autoexclou de qualsevol acord de present i de futur”, ha remarcat Costa a la roda de premsa posterior a la reunió de la Junta de Portaveus.

Pilar Costa, ha mencionat que “no podem continuar creixent de forma il·limitada, com ha fet la dreta cada vegada que ha governat. La Llei Turística està pactada i consensuada i per primera vegada es valorarà la qualitat i no la quantitat”.

“La llei és fruit del treball conjunt del Govern, patronal i sindicats i s’han pactat diferents esmenes amb els partits de l’oposició, i el Partit Popular ha deixat molt clar que el seu model és créixer indefinidament”, ha expressat la portaveu dels Socialistes al Parlament.

PNL amb motiu del Dia Contra el Càncer de Pulmó

En relació amb el debat i votació de la PNL amb motiu del Dia Contra el Càncer de Pulmó, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha afirmat que “les passes legislatives que es varen donar al seu dia sobre el combat al tabac són molt positives, però s’han quedat curtes, i ara es tracta de ser valents i donar una passa més”.

En relació amb aquest assumpte, Costa afegeix que “s’estima que el càncer de pulmó es convertirà en un greu problema de salut pública en els pròxims anys, principalment a causa de l’elevat nombre de nous casos i de la seva mortalitat i la tendència esperada en aquest sentit”.

Nou Pla d’Ocupació de Qualitat

Finalment, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, també ha valorat positivament el nou Pla d’Ocupació de Qualitat de les Illes Balears (2022-2025) “que suposa una inversió total de 618,90 milions d’euros en inversions per millorar el model econòmic i el benestar de la població a través de la plena ocupació i de qualitat i amb la formació com a eina de transformació del nostre model productiu” ha conclòs Costa.

Comments are closed