El PSIB-PSOE culmina la Conferència Política aquest cap de setmana amb la garantia de ser “l’únic partit capaç de presentar un projecte sòlid, transformador i de futur per a Balears”

Iago Negueruela: “amb l’aprovació del document de la Conferència Política, àmpliament participat per la militància i les entitats i associacions, recollim una diagnosi dels principals reptes que hem d’encarar com a societat i les propostes dels socialistes per donar-lis resposta”

El secretari d’Idees i Projecte Polític del PSIB-PSOE i coordinador de la Conferència Política, Iago Negueruela ha destacat que “el PSIB-PSOE culmina la Conferència Política aquest cap de setmana amb la garantia de ser l’únic partit capaç de presentar un projecte sòlid, transformador i de futur per a les Illes Balears”. Unes declaracions que ha fet en roda de premsa a la seu del PSIB-PSOE.  

D’aquesta manera, el secretari d’Idees i Projecte Polític del PSIB-PSOE ha destacat que “amb l’aprovació del document de la Conferència Política, àmpliament participat per la militància i les entitats i associacions que han fet la seva aportació, recollirem una diagnosi dels principals reptes que hem d’encarar com a societat i les propostes dels socialistes per donar-lis resposta”.  

“La Conferència Política, després de les de 2015 i 2019, també enguany, ens col·locarà com el partit amb les millors propostes i l’únic amb un projecte de cap a peus, real i factible perquè les Illes Balears continuïn avançant”, ha afegit Iago Negueruela.

Finalment, el Coordinador de la Conferència Política ha destacat que “per davant tenim dos dies intensos de molta feina, de debat i de propostes, però també de moltíssima il·lusió i de ganes de seguir transformant la realitat de les nostres illes a millor”.

Què és la Conferència Política del PSIB-PSOE?

La Conferència Política del PSIB-PSOE és un organisme del partit al qual se li dona potestat per elaborar el programa electoral i que incorpora aportacions externes després d’un procés d’anàlisi i propostes internes i externes.

La Conferència Política del PSIB-PSOE va començar a caminar fa un mes i mig on s’han organitzat més de 30 actes públics, sectorials i reunions amb més de 100 entitats de la nostra Comunitat autònoma, de sectors tan importants i tan variats com el sector del transport i de la construcció, col·lectius de pacients i de salut mental, col·lectius LGTBI, entitats feministes, sindicats i patronals, Cercle d’Economia, UIB, Cambra de Comerç, comunitat educativa o sector primari.

Simultàniament, les agrupacions locals del PSIB-PSOE també s’han reunit en assemblea amb la militància del partit per elevar les seves propostes, que s’han traduït en 201 esmenes i en la participació de 400 delegats i delegades de totes les agrupacions de les quatre illes.

L’acte central de la Conferència Política del PSIB-PSOE es celebrará aquest dissabte 25 i diumenge 26 al Casal de Peguera (Calvià).

Comments are closed