Més de mil persones fan costat Alfonso Rodríguez en la presentació de la candidatura socialista a Calvià, que cerca revalidar la batlia del municipi amb majoria absoluta

Armengol: “Hem fet moltes coses importants aquesta legislatura tan complicada i res no ens ha aturat; què no farem en una tercera legislatura? Els socialistes som imparables”

Més de mil persones han acompanyat avui vespre a Alfonso Rodríguez i als socialistes de Calvià en la presentació de la candidatura socialista que acompanyarà l’actual batle del municipi en les eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d’una cita en la qual el PSOE de Calvià aspira a guanyar amb majoria absoluta i revalidar, així, per tercera legislatura consecutiva la batlia.

Entre els més de mil militants i simpatitzants del Partit Socialista que han participat en aquest acte hi ha destacat la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; la ministra d’Educació i Formació Professional del Govern d’Espanya i portaveu del PSOE, Pilar Alegría; i la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, les quals han intervingut a l’inici de l’acte.

Armengol ha admès que l’acte d’avui, amb més de mil persones, és la “millor manera de començar qualsevol campanya electoral, amb tota la força i totes les ganes per tornar a guanyar a tota la Comunitat Autònoma”.

La socialista ha volgut agrair la tasca realitzada per Alfonso Rodríguez al capdavant de la batlia de Calvià i ha recordat que, al seu costat, ha viscut “alguns dels millors moments d’aquesta legislatura”, com per exemple les reunions amb les cambreres de pis prèvies a l’elaboració de la llei turística i les converses amb els agents socials prèvies a la signatura del conveni d’hostaleria.

La secretària general també ha encoratjat la candidatura socialista a l’Ajuntament de Calvià i al seu candidat a batle a continuar fent feina de valent perquè el 28 de maig es converteixin “en el pròxim equip de govern de Calvià”.

Finalment, pel que fa a la gestió realitzada a totes les institucions, Armengol ha recordat que “els socialistes hem fet moltes coses importants en aquesta legislatura tan complicada i res no ens ha aturat”. S’ha mostrat així de contundent abans de demanar-se “què no farem en una tercera legislatura” i cloure amb un “som imparables”.

Pilar Alegría: “Vull ser filla adoptiva de Calvià”

Per la seva banda, la ministra d’Educació i Formació Professional del Govern d’Espanya i portaveu del PSOE, Pilar Alegría, s’ha mostrat sorpresa per la capacitat de convocatòria del PSOE de Calvià i ha demanat ser “filla adoptiva de Calvià”, en un to simpàtic com a mostra de reconeixement a la figura d’Alfonso Rodríguez i l’agrupació que encapçala.

La socialista ha destacat que no és casual que una agrupació socialista pugui reunir més de mil persones en un acte de presentació d’una candidatura municipal, sinó que és “fruit del treball intens de moltíssima gent”.

“És increïble la perspectiva que es té des de damunt l’escenari, m’emociona molt poder ser avui vespre aquí, davant de més de mil persones; això no és fruit d’una casualitat, sinó del treball intens de moltíssima gent”, ha dit Alegría, abans de confessar que el 28 de maig “faré tres telefonades: a Francina Armengol, a Catalina Cladera i a Alfonso Rodríguez per felicitar-los per poder encadenar una nova legislatura progressista a les Illes Balears,  Mallorca i a Calvià”.

Finalment, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat tot el seu suport a Rodríguez i la resta del seu equip, a qui ha agraït “el compromís per haver volgut donar la passa i la cara pel partit”, especialment a les persones que s’incorporen a la llista per primera vegada. “És magnífic tenir cares noves”, ha dit, abans de cloure “convençuda que el 28 de maig tornarem a celebrar una gran victòria a Calvià i que Alfonso serà batle per tercera legislatura consecutiva, aquesta vegada amb majoria absoluta”.

Comments are closed