El PSIB-PSOE demana màxima mobilització el 10N per “avançar amb un govern progressista sòlid i estable”

Els candidats socialistes demanen “que la gent vagi a votar i voti progressista” per poder continuar amb el “projecte de progrés i futur” per a les Illes Balears i no “retrocedir enfront de l’alternativa de la dreta i l’extrema dreta”

El PSIB-PSOE ja està “en marxa i amb la maquinària a punt” per arrencar aquesta nova campanya electoral i amb un objectiu molt clar: tornar a ser la força més votada a les Illes Balears i al conjunt d’Espanya per tal de poder desenvolupar un “projecte de progrés i futur, que ens permeti avançar”.

Així ho ha explicat el cap de llista al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, en una roda de premsa amb els candidats al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, per presentar la campanya i en la qual els tres han coincidit en qualificar de “clau” la mobilització el 10 de novembre.

“Que hi hagi un govern progressista i estable depèn de què la gent vagi a votar”, ha destacat Pons, qui ha insistit en el fet que el Partit Socialista és “la millor opció per no retrocedir enfront de l’alternativa de la dreta i l’extrema dreta”.

En aquest sentit, Pons ha destacat la importància de “votar progressista” el 10 de novembre per poder desenvolupar un “projecte de futur” per a les Illes Balears de manera transversal i des de totes les institucions.

En la mateixa línia s’ha expressat Cosme Bonet, candidat al Senat per Mallorca, qui ha recordat que “participar és reforçar la democràcia”. Alhora, Bonet ha insistit a demanar mobilització el 10 de novembre per “aixecar un mur democràtic de contenció contra les tres dretes que vénen a retallar els drets socials i les llibertats, com ja s’ha vist a Andalusia i Madrid”.

Així mateix, Bonet ha exposat la “claredat, coherència i solidesa” del projecte socialista en contraposició al d’altres formacions que “encara cerquen candidats o els candidats els abandonen”.

El candidat al Senat per Mallorca també ha explicat els cinc grans eixos que conformem el projecte socialista, i que són: feminisme, transició ecològica, cohesió territorial i europeisme, qualitat de l’ocupació i enfortiment de l’economia i reforç de l’Estat del Benestar.

Susanna Moll ha reiterat la “importància” de la mobilització el 10 de novembre perquè “el que necessiten les Illes Balears és un govern progressista i estable” alhora que ha recordat algunes fites aprovades pel govern de Pedro Sánchez, com el REB, el blindatge del descompte del 75% o la pujada del salari mínim.

Així mateix, Moll ha recordat que encara queden reptes per assolir, com una reforma del sistema de finançament que “faci justícia amb les nostres illes” o l’aprovació de la part fiscal del REB, una “prioritat per als disputats i senadors”.

“Som els únics que podem garantir que es duguin a terme totes aquestes transformacions”, ha conclòs Moll.

Comments are closed