El PSIB-PSOE destaca que Balears té transport públic gratuït, millors pensions i la factura de la llum i el gas rebaixada amb el vot en contra del PP

Milena Herrera: “Hi ha dos models, el progressista, que només busca fer la vida de la gent més fàcil, i el de la dreta del PP i Vox, que només busca afavorir els de sempre”.

El PSIB-PSOE ha celebrat la validació del decret anticrisi que aportarà importants mesures socials, destacant que “avui és un bon dia per als ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears”.

La diputada per Balears al Congrés, Milena Herrera, ha remarcat que “avui es garanteix que pugen les pensions un 3,8%, es garanteix que no apugen els preus de la llum i el gas, es garanteix que no puja la cistella de la compra i es garanteix la gratuïtat del transport públic a totes les Illes Balears”.

Unes importants mesures socials amb les quals “és molt important que se sàpiga que això s’ha aconseguit gràcies als vots del Partit Socialista i dels partits progressistes, i tot i el vot en contra del PP de Marga Prohens i els seus diputats i diputades d’Eivissa, Menorca i Mallorca, que ahir van votar en contra d’aquestes millores”, ha destacat Herrera.

El vot en contra del PP a totes aquestes iniciatives demostra, per a la diputada socialista, que “hi ha dos models, el progressista, que només busca fer la vida de la gent més fàcil, i el de la dreta del PP i Vox, que només busca afavorir els de sempre”.

Cal tenir en compte que el Congrés també va validar ahir el decret que permetrà desbloquejar un nou pagament de 10.000 milions d’euros de fons europeus per part de Brussel·les.

Comments are closed