El PSIB-PSOE es presenta com el partit que ha estat “al costat de la gent en el moment que més ho ha necessitat” front dels partits que opten per “la crispació i el ‘no’ a tot”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha exposat que “el PP ara s’interessa en millorar la sanitat pública, però quan governaren varen acomiadar més de 1.500 treballadors sanitaris i varen tancar hospitals”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Parlament de les Illes Balears, Pilar Costa, ha ressaltat que “el Partit Socialista es presenta a les eleccions del 28 de maig com el partit que ha estat al costat de la gent en el moment que més ho ha necessitat, front dels partits que han optat per la crispació o el ‘no’ a tot”. Unes declaracions que ha fet la socialista en referència de l’aprovació de les llistes autonòmiques i locals pel Comitè Federal del PSOE aquest cap de setmana.

D’aquesta manera, Costa ha exposat que “els i les socialistes tenim que clar que aquest 28 de maig tenim més força i més valentia que mai”, i hi ha afegit que “afrontam les eleccions amb coherència i garantia de la feina feta durant els darrers anys, sobretots per haver demostrat que es podia sortir d’una crisi sense deixar ningú enrere i estant al costat de la gent”.

Costa, també, ha incidit que “el Partit Popular ‘ara’ s’interessa en millorar la sanitat pública, però quan governaren varen acomiadar més de 1.500 treballadors sanitaris i varen tancar hospitals i centres de salut, els horabaixes”. Per aquest motiu i respecte a la campanya del PP, Costa ha subratllat que “no només basta amb les paraules, sinó que la trajectòria i la coherència de cadascun et valida o no per ser creïble per a la ciutadania de Balears”.

A més a més, Costa ha aprofitat per valorar que “en  l’altre costat, tenim un govern de progrés que continua garantint drets i creant-ne de nous amb la presentació de la primera casa de naixements extra hospitalària per a parts no medicalitzats a la sanitat pública”. “Una mesura que és pionera a tota Espanya”, ha recordat la socialista. Cal recordar que el govern de Francina Armengol ha invertit 300 milions d’euros per a la reforma i construcció de noves infraestructures sanitàries i ha reforçat la sanitat pública amb més de 5.000 nous professionals.

Finalment i pel que fa al Ple del Parlament, Costa ha explicat que “al Ple es validarà el Decret Llei de mesures  adreçades a oferir més servei públic en el transport de viatgers tant per a residents com a per la gent que visita les Illes Balears i, també el projecte de modificació de la Llei de Jocs i Apostes que limitarà l’activitat d’aquest sector a Balears”.

Comments are closed