El PSIB-PSOE es reuneix amb el secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública per abordar la problemàtica de la manca de personal funcionari

El secretari d’Estat, Víctor Francos, s’ha compromès a desplaçar-se pròximament a les illes per exposar les mesures que prendrà el Govern per resoldre aquesta problemàtica.

El senador per Mallorca i portaveu del Grup Territorial socialista de Balears al Senat, Cosme Bonet, juntament amb la senadora per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, s’ha reunit avui amb el secretari d’Estat de Política Territorial y Funció Pública, Víctor Francos, per abordar la problemàtica de falta de personal funcionari a les illes. En la trobada també s’ha abordat el desplegament del nou Règim Especial de les Illes Balears, que és un dels compromisos dels socialistes.

Bonet ha destacat que Víctor Francos “és conscient de la falta de personal de l’administració general de l’Estat” i que el Govern d’Espanya “està treballant en possibles mesures, com són el plus d’insularitat o la fidelització en el territori”.

Per això, el secretari d’Estat s’ha compromès a desplaçar-se pròximament a les illes per exposar les mesures que prendrà el Govern per resoldre aquesta problemàtica.

Cosme Bonet i Patricia Abascal també han tractat amb el secretari d’Estat l’impuls del nou Règim Especial de les Illes Balears: “Hem exposat la importància que per a nosaltres té el REB i que entenem que és un compromís de legislatura que s’hauria de treballar, per aconseguir-al llarg d’aquests dos anys i mig que queden”.

Comments are closed