El PSIB-PSOE expressa la seva profunda satisfacció pel preacord de Govern entre socialistes i Unides Podem, el qual “serà beneficiós també per Balears”

Iago Negueruela ha expressat l’orgull dels socialistes perquè es comença un camí “que a Balears ja vam emprendre el 2015”

El portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha expressat la “profunda alegria i satisfacció” dels socialistes de les Illes Balears pel preacord assolit entre PSOE i Unides Podem per poder formar govern a Espanya.

Negueruela ha explicat que “era un mandat clar de la ciutadania que arribéssim a un acord i ja el tenim, de forma ràpida, tal com reclamàvem ahir des de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, per posar en marxa un Govern d’Espanya tan necessari pel conjunt de la ciutadania”.

De fet, el portaveu socialista ha defensat que “Espanya necessita canvis, una transformació, noves oportunitats i nous reptes per avançar en polítiques socials i en recuperació de drets, la qual cosa comença a encaminar-se amb aquest preacord”.

Negueruela ha recordat també que s’inicia ara un camí “que a Balears vam començar el 2015, per la qual cosa estam molt orgullosos d’haver marcat la senda a seguir en polítiques socials, de lluita contra el canvi climàtic i contra la precarietat laboral que ara es faran amb un Govern d’Espanya alineat que serà molt beneficiós per a Espanya i també per a les Illes Balears”.

A més a més, el portaveu del PSIB-PSOE ha insistit en què “s’ha escoltat clarament el mandat de la societat d’aquest diumenge i s’ha fet servir aquesta nova oportunitat per formar un govern progressista, que és precisament el que necessita el conjunt de la societat espanyola”.

Finalment, amb relació als escons que encara manquen per assolir la majoria parlamentària, Negueruela ha expressat que “seria molt difícil d’entendre que no es permeti aquest govern progressista, el qual és l’únic possible”.

Per això, “des del PSIB-PSOE avui ens congratulam i celebram aquest preacord de govern en només 48 hores”.

Comments are closed