El PSIB-PSOE expressa la seva satisfacció pel nomenament del company José Manuel Bar Cendón com a nou director general de Planificació i Gestió Educativa

Bar serà el director general de Planificació i Gestió Educativa després de haver tingut una trajectòria significativa i reconeguda tant pel Govern de les Illes Balears com per la comunitat educativa de l’arxipèlag

El PSIB-PSOE expressa la seva satisfacció després que el Consell de Ministres hagi aprovat aquest dimarts el nomenament del socialista eivissenc José Manuel Bar Cendón com a nou director general de Planificació i Gestió Educativa al Ministeri d’Educació i Formació Professional del Govern d’Espanya.

Així, els socialistes desitjam sort i encerts en la nova etapa que començarà Bar al Ministeri d’Educació i Formació on aportarà la visió de les Illes Balears al Govern de Pedro Sánchez i es dedicarà a desenvolupar projectes relacionats amb les beques, l’acció educativa exterior, el Fons Social Europeu a l’àmbit educatiu o la Inspecció, entre d’altres.

Els socialistes aplaudim el nomenament de Bar, ja que demostra el reconeixement de la ministra d’Educació i Formació, Pilar Alegría, a la seva trajectòria significativa i reconeguda tant pel Govern de les Illes Balears com per la comunitat educativa de l’arxipèlag.

Cal recordar que, Bar (Vigo, 1955) és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Santiago de Compostela i pertany al cos d’inspectors d’Educació des de l’any 1990. Actualment, estava exercint com a inspector a Balears i com a coordinador de la Demarcació d’Eivissa i Formentera, a més de formar part del Consell Escolar de l’Estat i de la seva Comissió Permanent.

Finalment i fent un repàs a la seva trajectòria professional, el socialista ha exercit com a docent des de 1980 a diferents comunitats autònomes, entre elles les Illes Balears, ha estat director dels IES Felanitx i Calvià i és inspector d’Educació a Balears des del 1990. També, ha col·laborat en el cap de la innovació educativa i ha estat diputat en el Congrés a la IX Legislatura (2008-2011).

Comments are closed