El PSIB-PSOE inicia la consulta a la militància sobre el procés d’investidura de Pedro Sánchez

Es podrà votar de forma telemàtica des d’avui i fins divendres, i presencialment  el pròxim dissabte

La militància del PSIB-PSOE pot votar telemàticament des d’avui matí, a les 12h, fins divendres 3 de novembre a les 12h, en la consulta sobre les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern d’Espanya.

La pregunta que s’haurà de respondre és: Dones suport a l’acord per a formar un govern de coalició amb Sumar i aconseguir el suport parlamentari d’altres formacions polítiques per assolir la majoria necessària?.

El vot online es farà mitjançant el Portal de la Militància, a través de portal.psoe.es, amb identificació d’usuari i contrasenya.

També s’habilitarà vot presencial el pròxim dissabte, 4 de novembre. Cada militant haurà de consultar a la seva agrupació l’horari i el lloc de votació.

Per als socialistes, es tracta d’un procés intern fonamental per avançar en la conformació d’un nou govern de coalició que permeti al país continuar progressant en qüestions fonamentals per a Balears, com és la igualtat, els drets i oportunitats, l’estat del benestar, la sostenibilitat, l’habitatge i la modernització del país.

Amb aquesta consulta, el PSIB-PSOE torna a donar una lliçó de democràcia interna, donant a la militància la paraula en un moment transcendental per al país, després que la ciutadania deixàs clar a les urnes el passat 23 de juliol que no volia un govern de retrocés conformat per PP i Vox, i sí que vol continuar avançant amb un govern de coalició presidit per Pedro Sánchez.

“Tornarem a fer una consulta a la militància exemplar, amb la màxima transparència i de la qual esperam una gran participació, perquè és una decisió fonamental pel futur del país”, ha defensat el secretari d’Organització, Cosme Bonet.

Per tot plegat, el PSIB-PSOE fa una crida a la participació en aquesta consulta per expressar l’opinió sobre uns acords que han de permetre al secretari general i president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, consolidar totes les polítiques progressistes davant un govern autonòmic balear que en només 100 dies ens està fent retrocedir en matèria educativa i de drets com mai s’havia plantejat a les nostres illes.

Comments are closed