El PSIB-PSOE lamenta la pèrdua de la companya María José Varela, referent del feminisme a dins i fora del partit

Varela va ser la primera directora insular d’Igualtat del Consell de Mallorca i presidenta del Consell Assessor d’Igualtat del PSIB-PSOE

El PSIB-PSOE vol expressar el seu dolor i tristesa per la mort de María José Varela, referent del feminisme i de la lluita per la igualtat a dins i fora del Partit Socialista.

Varela té una llarga trajectòria política i social en defensa dels drets i les llibertats de les dones i per a la igualtat real. Va ser la primera directora insular d’Igualtat del Consell de Mallorca, durant la legislatura 2007-2011 sota la presidència de Francina Armengol, quan va posar en marxa i estructurar tot el departament.

També ha estat presidenta del Lobby de Dones i del Consell Assessor d’Igualtat del PSIB-PSOE des de la seva creació el març del 2018 i fins a l’estiu de 2019, encapçalant per tant un òrgan d’assessorament, impuls i debat de polítiques d’igualtat en el sí del Partit Socialista, amb membres de dins i de fora de la formació expertes en la matèria.

Per tot plegat, el PSIB-PSOE es compromet a defensar el llegat i els valors sempre defensats per María José Varela, des de l’agraïment pel seu compromís i la seva tasca per la igualtat entre homes i dones.

Comments are closed