El PSIB-PSOE llença la campanya “Recupera el Futur”, per escoltar les necessitats de la ciutadania decebuda amb un PP venut a Vox

Milena Herrera: “El canvi de la senyora Prohens ha resultat ser el PP de sempre, el de la corrupció, la inestabilitat i l’ambició”.

El PSIB-PSOE ha reunit la Comissió Executiva Permanent per analitzar la situació política actual i fer balanç dels primers mesos de governs de PP i Vox, sobre els quals la portaveu, Milena Herrera, ha destacat que “el canvi de la senyora Prohens ha resultat ser el PP de sempre, el de la corrupció, la inestabilitat, l’ambició i, sobretot, el que no té mai com a prioritat l’interès general”.

Davant aquesta realitat, Herrera ha anunciat el llançament de la campanya “Recupera el futur”, amb la qual el PSIB-PSOE farà actes oberts a tota la ciutadania “decebuda amb un PP venut a Vox, per escoltar les preocupacions de la gent, explicar la feina que fan els representants socialistes a totes les institucions i per fer l’escolta activa que els governants no estan fent”.

Aquesta ronda de trobades es durà a terme a totes les illes, i vol arribar al major nombre de municipis possibles. Començarà el pròxim 21 de febrer a Marratxí, i continuarà per Inca i Calvià.

“Front un PP que no dona més de sí, que defensa sense convicció un model absolutament esgotat, del que no vol participar ningú, el PSIB-PSOE seguirà on sempre ha estat: cercant solucions, abordant cada problema i planificant el futur”.

D’aquesta manera, Herrera ha fet una crida a la ciutadania a atracar-se als actes oberts del Partit Socialista “per reforçar un projecte de futur que ens permeti recuperar tot el que ja hem perdut aquests 8 mesos, però que també ens ajudi a dissenyar un futur d’esperança, de progrés, d’acords, de sentit comú i de solucions per viure i fer feina en condicions dignes i amb qualitat de vida”.

Precisament, la Comissió Executiva ha qualificat de “vergonyós” el balanç dels primers mesos del Govern Prohens, la qual prometia un canvi “que ha estat a pitjor, que ha destruït el que havíem aconseguit en 8 anys de govern progressistes i que ha duit el caos i el desgovern”.

Herrera ha recordat que “tenim un Govern que contracta un agressor sexual i ho intenta amagar, un Govern que per primera vegada en la història perd votacions de gran importància al Parlament per no fer la feina que li pertoca, una Conselleria d’Habitatge que prioritza els fons voltor a les necessitats de la gent, una Conselleria d’Educació que ha aconseguit reactivar la marea verda en temps rècord, i un Parlament pendent d’un fil per les operacions de transfuguisme i els complots dels quals participa la mateixa presidenta”.

A més a més, la portaveu socialista ha posat el focus en el “retrocés sense precedents en polítiques de transparència i bon govern”; amb la imminent eliminació de l’oficina anticorrupció i amb el cas de la presumpta desfalcadora el Consell de Mallorca “sobre la que ara menteixen i de la que esperam que es dóni públicament de la seva gestió a Llucmajor i al Consell”.

Herrera també ha destacat que el Govern de Prohens crea problemes on no n’hi havia, com és el cas de la segregació lingüística, l’especulació urbanística, l’abandonament de models de lluita contra el canvi climàtic, la depredació del territori i dels recursos naturals i el menyspreu a la nostra història i llengua pròpia.

De fet, la Comissió Executiva ha aprovat una proposta de resolució urgent sobre l’ús de la llengua catalana al Parlament, la qual rebutja la imposició que avui ha començat sobre les comunicacions internes i externes en castellà a la institució, després de més de 33 anys de consens lingüístic parlamentari.

La portaveu del PSIB-PSOE ha lamentat que tot plegat s’ha tramitat “sense avís previ, sense diàleg, sense consens i traspassant totes les línies vermelles en matèria de llengua, perquè el PP pugui executar totes les dèries d’odi d’una ultradreta desfermada”.

Comments are closed