El PSIB-PSOE manté l’objectiu de “garantir el benestar social, la protecció de les famílies i donar suport a les empreses” malgrat la COVID-19

Maria Antònia Truyols durant la compareixença de la consellera d’Hisenda al ple del Parlament: “no hem d’oblidar que la dreta aplica una política repressora, regressiva i confiscatòria, igual que tampoc hem d’oblidar mai les retallades de Bauzá”

La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Maria Antònia Truyols, ha avançat avui al ple del Parlament que “l’objectiu dels partits d’esquerra és el mateix, continuarem fent feina per garantir el benestar social, la protecció de les famílies, especialment les més vulnerables, i el suport a les empreses”.

Ho ha defensat durant la compareixença parlamentària de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, on Truyols ha recordat que “mentre la primera fase de la pandèmia va estar orientada en l’emergència sanitària, ara és moment d’adoptar una sèrie de mesures econòmiques per garantir els sous dels treballadors i protegir a les famílies i donar suport a les empreses perquè puguin competir en igualtat de condicions, especialment les petites i mitjanes”.

Unes necessitats que ja comencen a tenir resposta des del diàleg social, segons ha apuntat la diputada socialista, amb mesures com l’allargament dels Expedients de Regulació Temporal de l’Ocupació i l’agilització en el pagament d’aquesta prestació extraordinària.

Truyols tampoc ha passat per alt l’ampliació de la Renda Social Garantida, la qual beneficia ara a 22.000 persones de les illes que “veuen protegides les seves necessitats bàsiques”. Altres exemples que ha ressaltat la diputada socialista són les ajudes pel lloguer i els esforços dels ajuntaments per garantir els serveis socials.

Pel que fa a les empreses, Truyols ha assegurat que “no podem crear pessimisme, necessitam sustentar el teixit productiu de les illes i dinamitzar-lo més que mai”. En aquest sentit, la diputada socialista ha especificat que “ja hem posat en marxa mesures per facilitar la liquiditat de les empreses”.

Tot plegat, per a la diputada socialista, “és el camí a seguir i res ens farà sortir d’ell”.

Un camí diferent del que segueix la dreta en temps de dificultats, tal com ha recordat la diputada socialista, qui ha dit que “no hem d’oblidar que la dreta aplica una política repressora, regressiva i confiscatòria, igual que tampoc hem d’oblidar mai les retallades de Bauzá, les hem de tenir sempre en la mostra memòria com a exemple del que mai hem de fer”.

Comments are closed