El PSIB-PSOE presenta “Miracle”, la nova seu virtual amb la qual “posam en marxa una nova manera de fer política”

A través del web www.psib-psoe.org/intranetmiracle i un vídeo llençat a les xarxes socials, el PSIB-PSOE explica què és “Miracle” per tal que s’hi vagi sumant tota la militància socialista

El PSIB-PSOE ha presentat avui, mitjançant una reunió telemàtica amb càrrecs públics i les agrupacions locals de Balears, l’aplicatiu “Miracle”, la nova seu virtual socialista amb la qual “posam en marxa una nova forma de fer política”.

Així ho ha avançat el secretari d’Idees, Programes i Formació del PSIB-PSOE, Javier de Juan, qui juntament amb la secretària d’Organització, Silvana González, ha explicat que “amb “Miracle” aprofitam les noves tecnologies per fer un partit més democràtic i participatiu, posant a la xarxa tot el que es pot fer a la nostra seu”.

Tot i que amb aquesta eina “ens adaptam a la situació actual perquè l’activitat del partit no cessi”, De Juan ha detallat que “és una feina que vam començar abans de la pandèmia perquè creim que és una nova fórmula de participació i de democratització de la política”.

D’aquesta manera, tots els militants i simpatitzants que es vulguin atracar a la política a través del PSIB-PSOE, ho podran fer ara també online, fent reunions, debats, propostes o consultar l’agenda a través de la xarxa igual que fins ara es podia fer presencialment.

De fet, el PSIB-PSOE ha posat en marxa el web www.psib-psoe.org/intranetmiracle perquè la militància pugui conèixer i adherir-se a aquesta important eina, de la mateixa manera que també ha llençat a les xarxes socials i al canal de Youtube un vídeo per explicar què és i què suposa “Miracle”.

En definitiva, per al socialista “Miracle és una nova forma de fer política i el PSIB-PSOE aposta una vegada més per l’avantguarda en la participació”. En aquest sentit, De Juan ha recordat que “vam ser el primer partit que va fer primàries obertes per a la candidatura a la presidència de la comunitat autònoma amb una participació de 12.000 persones, vam obrir els programes electorals a la ciutadania amb les Conferències Polítiques, som el primer partit que s’ha preparat per a l’era post COVID-19 amb el procés de reflexió Horitzons de Futur i ara, fomentam la participació de la militància a través de la nova seu virtual “Miracle”.

De Juan ha concretat que l’eina ja està disponible via web i molt aviat, ho estarà també en forma d’app.

Comments are closed