El PSIB-PSOE tanca la campanya davant 400 persones convençut que “diumenge guanyarem les eleccions a Balears i a Espanya per tercera vegada”

Francina Armengol, Pere Joan Pons, Cosme Bonet, Susanna Moll i Jose Hila han fet una crida a la mobilització per evitar que la dreta i la ultradreta “governin i ens canviïn el model de vida que tenim”

Més de 400 persones han participat al Parc de Son Cotoner de Palma en la festa final de campanya del PSIB-PSOE, on la secretària general, Francina Armengol, ha demanat el vot “amb il·lusió, força, empatia, compromís i valentia per a l’únic partit que ens pot fer avançar, el Partit Socialista”.

Armengol ha avançat que “guanyarem aquest diumenge a Balears i a Espanya per tercera vegada, ho tornarem a aconseguir”, perquè “no podem consentir que la dreta amb la ultradreta vulgui canviar-nos el model de vida que tenim”.

Per això, la secretària general ha insistit en què “no farem ni una passa enrere en la lluita per la igualtat, per la justícia social, per la solidaritat i pel nostre Estat del Benestar”.

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha explicat que “tancam una campanya en positiu, en la qual hem estat els únics que hem fet propostes”.

De cara a diumenge, Pons ha demanat que voti “fins a la darrera persona”, perquè “ens jugam continuar amb unes polítiques progressistes per pujar pensions, assumir el repte ecològic, continuar amb la sanitat universal, per reduir la precarietat laboral o perquè Espanya entri en una nova època populista, de dretes, amb una agenda que serà la de Trump, Salvini o Le Pen”.

Per evitar tot això, Pons ha animat a tothom a “combatre-ho diumenge a les urnes i tornar a fer història, com ja vam fer el 28 d’abril i el 26 de maig”.

Per part seva, el candidat per Mallorca al Senat, Cosme Bonet, ha remarcat que diumenge “és fonamental anar a votar, perquè només el Partit Socialista pot salvaguardar els principis democràtics d’aquest país”.

La candidata per Mallorca al Senat, Susanna Moll, ha defensat que “les socialistes defensam els drets de les dones per tenir les mateixes oportunitats, per cobrar el mateix que els homes per una mateixa feina, per poder decidir sobre el nostre cos, per no tenir por quan anem pels carrers, per no patir la violència masclista”, per la qual cosa ha demanat que “diumenge facem un darrer esforç i omplim les urnes de vots socialistes una altra vegada”.

Finalment, el secretari general dels Socialistes de Palma, José Hila, ha demanat el vot per al Partit Socialista perquè “el PSOE ens dóna futur, justícia social, igualtat i llibertat”. Per això, ha apostat per “un Govern valent, que prengui mesures per a la gent i per guanyar el futur com s’està fent a Balears”.

Comments are closed