Francina Armengol demana a tothom que participi activament en les eleccions generals perquè “ens jugam el futur d’Espanya i de Balears”

La secretària general ha defensat la necessitat que tothom vagi a votar perquè “és una responsabilitat i una obligació que tenim com a ciutadans”

Al voltant de les 10.30h del matí la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha votat al col·legi Sant Felip Neri de Palma.

Armengol s’ha mostrat “contenta d’haver exercit el dret a vot en aquestes eleccions generals que són absolutament importants per aquesta comunitat autònoma i per Espanya”.

La secretària general ha fet una crida a la participació demanant a tothom que “participi activament i que vagi a votar perquè ens hi jugam el futur d’Espanya i també de Balears”.

En referència al mal temps, Armengol ha remarcat la importància de “poder decidir el futur que volem a Espanya i malgrat les dificultats meteorològiques són 10 o 15 minuts que s’han d’invertir en anar a votar, que és l’obligació i la responsabilitat que tenim com a ciutadans”.

Finalment, la dirigent socialista ha volgut agrair “a tota la gent que està fent feina avui i cobrint totes les taules electorals, tant de partits polítics com de l’administració pública, per garantir aquesta jornada de tranquil·litat i democràcia”.

Armengol farà el seguiment del recompte electoral des de la seu del PSIB-PSOE, al carrer Miracle de Palma.

Comments are closed