Pere Joan Pons: “És millor mobilitzar-se avui que manifestar-se demà”

La secretària general ha defensat la necessitat que tothom vagi a votar perquè “és una responsabilitat i una obligació que tenim com a ciutadans”

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha votat al voltant de les 11.10h al CEIP Establiments, a Palma.

Allà, Pons ha fet una crida a la mobilització, demanant a tothom que participi en les eleccions generals, “que la gent s’animi, surti de casa i pensi que hi ha diverses opcions”.

En aquest sentit, el candidat socialista ha avançat que espera una jornada “amb calma, sense incidents”, i en la qual hi hagi una alta participació, perquè “és millor mobilitzar-se avui que manifestar-se demà”.

A més a més, Pons ha destacat que “fins i tot amb el cansament que la gent pugui tenir o amb el dia que fa, no ens hem de cansar mai d’anar a votar i d’expressar la nostra opinió”.

Finalment, el candidat al Congrés ha volgut “agrair a totes les persones que estan a les taules electorals i que s’han aixecat prest per desenvolupar aquesta jornada”.

Pere Joan Pons farà el seguiment de la nit electoral des de la seu del PSIB-PSOE, al carrer Miracle de Palma.

Comments are closed