El PSIB-PSOE valora positivament l’acceleració del procés de vacunació i la reactivació econòmica a Balears

Pilar Costa: ”Pensam que és una bona notícia que els turistes internacionals triïn les Illes com a principal destinació turística, una mostra més que l’arxipèlag és segur”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha valorat positivament el bon ritme de la vacunació contra la COVID-19 que té les Illes Balears conjuntament amb la reactivació econòmica, especialment del sector turístic. “Pensam que és una bona notícia que els turistes internacionals triïn les Illes com a principal destinació turística, una mostra més que l’arxipèlag és segur”, ha expressat Costa.

D’aquesta manera, la portaveu socialista ha aplaudit, en la roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus, que Salut hagi anunciat la inoculació de 100.000 dosis de la vacuna contra la COVID-19 durant aquesta setmana. “Una mostra més que la vacunació avança a bon ritme a les Balears”, ha afirmat Costa.

D’altra banda, Costa ha valorat positivament “la ràpida reacció” del Govern de les Illes Balears que ha anunciat que repassarà en la Mesa de Diàleg Social els criteris per a la concessió de les ajudes directes de 855 milions d’euros. “Aquests ajuts han d’anar directament a les empreses i autònoms de les Balears i ara es revisaran els criteris per augmentar la línia d’ajudes i ampliar el termini”, ha explicat la portaveu socialista.

“Vull agrair al Govern de les Illes Balears i la presidenta Francina Armengol per la lluita que ha fet perquè arribin aquestes ajudes directes històriques mai vistes a les Balears”, i hi ha afegit que “aquesta revisió per modificar els criteris i ampliar el termini té l’objectiu que els ajuts puguin arribar al màxim d’empreses i autònoms possibles”, ha assegurat la socialista.

Cal recordar que el Partit Popular no va votar a favor al Congrés dels Diputats, per aquest motiu Costa ha demanat que “s’hi sumin per intentar donar solucions en aquesta crisi que ens trobam immersos i que ningú desitja i que deixin de jugar a polítiques centrades en el com pitjor, millor”.

En altres assumptes, Costa ha celebrat la concessió dels indults per part del Govern d’Espanya a 9 persones condemnades i ha afirmat que “la concessió dels indults és un gest necessari per obrir una nova etapa a Catalunya de diàleg i de retrobament”.

Finalment, la socialista ha expressat que “a l’altra banda de l’extrem ens trobam al PP que decideixen fer una pinça amb la ultradreta i fer afirmacions falses”. “José María Aznar també va concedir indults emparant-se en la Constitució, o no era la mateixa llei?”, ha demanat la portaveu.

Comments are closed