El PSIB-PSOE veu les llistes presentades pel PP “com un retorn al passat marcat pel masclisme i la corrupció de José María Rodriguez”

Cosme Bonet: “A diferència del PP, el Partit Socialista presenta a una candidata, Francina Armengol, que és presidenta del govern i que s’envolta de persones solvents, preparades, amb bagatge i que garantiran nous drets a la societat”

El coordinador del Comitè Electoral del PSIB-PSOE i secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet ha destacat que “el PP ha presentat unes llistes que retornen al passat i estan marcades pel masclisme i la corrupció de José María Rodríguez”. Unes declaracions que ha fet en roda de premsa a la seu del PSIB-PSOE.

D’aquesta manera, el coordinador del Comitè Electoral del PSIB-PSOE ha dit que “a diferència del PP, el Partit Socialista presenta a la presidenta Francina Armengol, la candidata millor valorada per la ciutadania i un grup de persones solvents i preparades que continuaran garantint nous drets a la societat de les Illes Balears”.

“Hem pogut observar com el número 2 de la candidatura del Partit Popular, afirma a les xarxes socials que mesures com la conciliació és una mesura comunista,  o una altra candidata que té postures completament radicals en contra de l’avortament”, ha remarcat Bonet.

El secretari d’Organització del PSIB-PSOE també ha afegit que “les llistes del Partit Popular a Balears estan sota la mirada d’aquells que dirigien el partit anys enrere perquè podem veure com persones del govern de Cañellas, Matas o Bauzá formen part d’aquesta candidatura, per tant, no són propostes noves o renovades”.

Finalment, Bonet, ha afirmat que “el Partit Popular té postures que van en la mateixa línia que les proposades per la ultradreta de VOX, en contra dels drets de les Kellys , per exemple, i la nostra societat no s’ho pot permetre perquè implicarà un clar retorn al passat més fosc de la nostra història”.

Comments are closed